Halton osti amerikkalaisen Current Energyn

Halton on ostanut kiinteistöjen energiankulutuksen hallintaratkaisuihin keskittyvän yhdysvaltalaisen Current Energyn. Dallasissa sijaitsevan Current Energyn ratkaisut auttavat vähentämään sähkön, veden ja kaasun käyttöä. Yrityksen internet-pohjainen järjestelmä valvoo rakennuksen energiankulutusta reaaliajassa. Seurannan ansiosta asiakkaiden energiankulutus on vähentynyt yrityksen mukaan jopa 38 prosenttia. Palvelua käytetään pääosin ravintoloissa. Ketjuasiakkuuksista USA:ssa vastaava Jeff Hillbert on nimitetty uuden yksikön vetäjäksi.

Halton on ostanut kiinteistöjen energiankulutuksen hallintaratkaisuihin keskittyvän yhdysvaltalaisen Current Energyn. Dallasissa sijaitsevan Current Energyn ratkaisut auttavat vähentämään sähkön, veden ja kaasun käyttöä. Yrityksen internet-pohjainen järjestelmä valvoo rakennuksen energiankulutusta reaaliajassa. Seurannan ansiosta asiakkaiden energiankulutus on vähentynyt yrityksen mukaan jopa 38 prosenttia. Palvelua käytetään pääosin ravintoloissa. Ketjuasiakkuuksista USA:ssa vastaava Jeff Hillbert on nimitetty uuden yksikön vetäjäksi.

”Halton keskittyy liiketoiminnassaan ratkaisuihin, jotka tuottavat miellyttävän, turvallisen ja energiatehokkaan sisäympäristön. Current Energyn osto on meille tärkeä strategisesti, sillä se vahvistaa osaamistamme kiinteistöjen energiatehokkuuden seurannassa ja raportoinnissa”, Halton-konsernin toimitusjohtaja Heikki Rinne kertoo.

Halton on tehnyt yhteistyötä Current Energyn kanssa tarpeenmukaisen keittiöilmanvaihtojärjestelmä Halton M.A.R.V.E.L:n kehityksessä. Useita palkintoja saanut järjestelmä yhdistää Current Energyn sensori- ja säätölaiteosaamisen Haltonin ohjauslogiikkaan ja sisäilmaratkaisuihin. Järjestelmä vähentää keittiöiden energiankulutusta noin 50 prosenttia.

”Pystymme nyt tarjoamaan asiakkaillemme sisäilmajärjestelmien lisäksi kokonaisvaltaisen energiankulutuksen seurannan, jonka avulla he pystyvät säästämään entistä enemmän energiakustannuksissa sisäympäristön laadun kärsimättä”, Rinne sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Halton osti amerikkalaisen Current Energyn”

Jätä kommentti