Halton laajentaa Unkarin toimintaansa

Halton muuttaa uusiin tiloihin Unkarissa. Muutto 19 kilometriä Budapestistä sijaitsevaan Dunaharasztiin mahdollistaa niin sisäilmatuotteiden ja -järjestelmien tuotannon aloittamisen kuin suodatintuotannon kapasiteetin kasvattamisen samanaikaisesti. Uusiin tiloihin avataan myös myyntikonttori.

Halton muuttaa uusiin tiloihin Unkarissa. Muutto 19 kilometriä Budapestistä sijaitsevaan Dunaharasztiin mahdollistaa niin sisäilmatuotteiden ja -järjestelmien tuotannon aloittamisen kuin suodatintuotannon kapasiteetin kasvattamisen samanaikaisesti. Uusiin tiloihin avataan myös myyntikonttori.

”Unkarilaiset asiakkaamme hyötyvät toiminnan laajentamisesta. Tuotannon ja myynnin vahvistaminen mahdollistaa paremman ja nopeamman palvelun asiakkaillemme”, Halton Clean Airin toimitusjohtaja Tuomas Qvick sanoo. 

Unkarin investointi laajentaa Haltonin tarjontaa ja parantaa palvelutasoa myös laajemmin Keski- ja Itä-Euroopassa niin ilmansuodatuksessa kuin sisäilmatuotteissakin.

”Tulemme valmistamaan ilmanjakotuotteita toimistoista teollisuuskohteisiin sekä luomaan erityisesti Keski- ja Itä-Euroopan tarpeisiin räätälöityjä sisäilmajärjestelmiä. Valmistus lähellä kohdemarkkinoita takaa asiakkaillemme nopeat vasteajat myös räätälöidyissä ratkaisuissa”, Halton Indoors -liiketoimintayksikön aluejohtaja Tomasz Palka kertoo.

Halton on investoinut äskettäin myös Aasiaan ja Skandinaviaan. Suomessa Halton osti keskuspölynimuri- ja silppuri-imurijärjestelmiä valmistavan Puzair Oy:n. Halton on myös laajentanut toimintojaan Kiinassa ja Malesiassa sekä perustanut sisäilmatuotteiden ja -järjestelmien myyntitiimin Lähi-Itään.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Halton laajentaa Unkarin toimintaansa”

Jätä kommentti