Isoveriltä uusia teknisiä eristeitä

Isover Ultimate U Protect -paloeristysratkaisut täyttävät huhtikuussa 2011 pakollisiksi tulevat EN-standardit. Sujutettava Kim-Al-Duct -kanavaeriste puolestaan sopii kaikkien pientalojen ilmahormien eristämiseen. Uudet tuotteet esitellään Finnbuild 2010 -messuilla.

Isover Ultimate U Protect -paloeristysratkaisut täyttävät huhtikuussa 2011 pakollisiksi tulevat EN-standardit. Sujutettava Kim-Al-Duct -kanavaeriste puolestaan sopii kaikkien pientalojen ilmahormien eristämiseen. Uudet tuotteet esitellään Finnbuild 2010 -messuilla.

image

Isover on tuonut Suomen markkinoille uudet ilmahormien paloturvallisuusstandardit täyttävät eristysratkaisut. Ultimate U Protect -palosuojausjärjestelmä sisältää kaikki tarpeelliset tuotteet ja tarvikkeet turvalliseen eristämiseen. Menetelmät ottavat huomioon myös läpiviennit raskasrakenteisissa seinissä. Isoverin mukaan kuiturakenteensa ansiosta Ultimate U Protect -eristeissä yhdistyy perinteisten lämmön- ja paloeristeiden edut.

Isotec Kim-Al-Duct on Isoverin uutuustuote, jolla voi lämmön- ja kondenssieristää kaikki pientaloissa tyypillisesti käytettävät kanavakoot ja erityispaksuudet. Sujutettava kanavaeriste sopii myös tee-se-itse-remontoijalle.

Eriste sujutetaan ilmanvaihtokanaviin ennen niiden asennusta paikoilleen. Eristäminen heti alkuvaiheessa nopeuttaa työskentelyä – asennuksen jälkeen tehtäväksi jää vain eristesaumojen viimeistely. Itse eristystyön voi tehdä näppärästi työtason päällä. Lopputuloksesta tulee siisti ja kanavat saavat paloturvallisen ja energiatehokkaan lämmöneristyskerroksen.

Isotec Kim-Al-Duct sopii erityisesti pientalojen ilmanvaihtokanavien lämmön- ja kondenssieristyksiin. Tuoteperhe kattaa kaikki tyypilliset pientalon kanavakoot halkaisijaltaan 100-160 millimetriä. Samalla tuotteella voi eristää myös 45 ja 90 asteen kulmat sekä T-haarat, erillisiä kulmaosia ei tarvita.

Eristyspaksuudet ovat 50 millimetriä ja 100 millimetriä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Isoveriltä uusia teknisiä eristeitä”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi