Isoveriltä uusia teknisiä eristeitä

Isover Ultimate U Protect -paloeristysratkaisut täyttävät huhtikuussa 2011 pakollisiksi tulevat EN-standardit. Sujutettava Kim-Al-Duct -kanavaeriste puolestaan sopii kaikkien pientalojen ilmahormien eristämiseen. Uudet tuotteet esitellään Finnbuild 2010 -messuilla.

Isover Ultimate U Protect -paloeristysratkaisut täyttävät huhtikuussa 2011 pakollisiksi tulevat EN-standardit. Sujutettava Kim-Al-Duct -kanavaeriste puolestaan sopii kaikkien pientalojen ilmahormien eristämiseen. Uudet tuotteet esitellään Finnbuild 2010 -messuilla.

image

Isover on tuonut Suomen markkinoille uudet ilmahormien paloturvallisuusstandardit täyttävät eristysratkaisut. Ultimate U Protect -palosuojausjärjestelmä sisältää kaikki tarpeelliset tuotteet ja tarvikkeet turvalliseen eristämiseen. Menetelmät ottavat huomioon myös läpiviennit raskasrakenteisissa seinissä. Isoverin mukaan kuiturakenteensa ansiosta Ultimate U Protect -eristeissä yhdistyy perinteisten lämmön- ja paloeristeiden edut.

Isotec Kim-Al-Duct on Isoverin uutuustuote, jolla voi lämmön- ja kondenssieristää kaikki pientaloissa tyypillisesti käytettävät kanavakoot ja erityispaksuudet. Sujutettava kanavaeriste sopii myös tee-se-itse-remontoijalle.

Eriste sujutetaan ilmanvaihtokanaviin ennen niiden asennusta paikoilleen. Eristäminen heti alkuvaiheessa nopeuttaa työskentelyä – asennuksen jälkeen tehtäväksi jää vain eristesaumojen viimeistely. Itse eristystyön voi tehdä näppärästi työtason päällä. Lopputuloksesta tulee siisti ja kanavat saavat paloturvallisen ja energiatehokkaan lämmöneristyskerroksen.

Isotec Kim-Al-Duct sopii erityisesti pientalojen ilmanvaihtokanavien lämmön- ja kondenssieristyksiin. Tuoteperhe kattaa kaikki tyypilliset pientalon kanavakoot halkaisijaltaan 100-160 millimetriä. Samalla tuotteella voi eristää myös 45 ja 90 asteen kulmat sekä T-haarat, erillisiä kulmaosia ei tarvita.

Eristyspaksuudet ovat 50 millimetriä ja 100 millimetriä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Isoveriltä uusia teknisiä eristeitä”

Vastaa