Knauf Insulationilta ympäristöystävällisiä eristeratkaisuja

Knauf Insulation esittelee laajan eristevalikoiman Finnbuild-messuilla. Uusien Knauf Insulationin mineraalivillatuotteiden valmistukseen sitoutuu yrityksen mukaan vähän energiaa. Tuotteet on valmistettu käyttäen Ecose Technology -tekniikkaa.

Knauf Insulation esittelee laajan eristevalikoiman Finnbuild-messuilla. Uusien Knauf Insulationin mineraalivillatuotteiden valmistukseen sitoutuu yrityksen mukaan vähän energiaa. Tuotteet on valmistettu käyttäen Ecose Technology -tekniikkaa.

image

EcoBatt-levy ja EcoBlanket-rulla ovat molemmat palamattomia, vettä hylkiviä ja kevyitä lasimineraalivillatuotteita. Molemmat ovat myös joustavia ja omaavat alhaisen ominaispainon korkealla repeytymislujuudella. Tuotteet sopivat seinille, lattioille ja katoille.

Ecose Technology -tekniikka hyödyntää biopohjaista formaldehydivapaata sideainetta, joka perustuu nopeasti uusiutuviin luonnon omiin materiaaleihin petro-pohjaisten kemikaalien sijasta. Sideaine kuluttaa yrityksen mukaan jopa 70 prosenttia vähemmän energiaa verrattuna perinteisiin, öljypohjaisiin sideaineisiin.

Koska Knauf Insulationin mineraalivillatuotteet sisältävät paljon kierrätyslasia ja ovat edelleen kierrätettävissä, se vähentää osaltaan tuotteeseen sitoutunutta energiaa. Eristeen valmistuksessa ei ole käytetty keinotekoisia värejä tai väriaineita.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Knauf Insulationilta ympäristöystävällisiä eristeratkaisuja”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat