Maxit vaihtaa nimensä Saint-Gobain Weberiksi

Kivipohjaisten rakennustuotteiden valmistaja Maxit Oy muuttuu 6. lokakuuta lähtien Saint-Gobain Weber Oy Ab:ksi. Markkinointinimenä käytetään Weberiä. Nimenmuutoksen taustalla on pyrkimys hyödyntää kaikkialla maailmassa yrityksen omistajan Weberin brändiä.

Kivipohjaisten rakennustuotteiden valmistaja Maxit Oy muuttuu 6. lokakuuta lähtien Saint-Gobain Weber Oy Ab:ksi. Markkinointinimenä käytetään Weberiä. Nimenmuutoksen taustalla on pyrkimys hyödyntää kaikkialla maailmassa yrityksen omistajan Weberin brändiä.

Weber valmistaa julkisivurappaustuotteita, lattiatasoitteita, rakennuskemikaalituotteita ja mineraalipohjaisia rakennusmateriaaleja. Yhtiö toimii 43 maassa 10 000 hengen ja yli 200 tuotantoyksikön voimin. Weber edustaa rakennustuotesektoria Saint-Gobainissa.

”Weber-konsernin kautta suomalaiselle osaamisellemme avautuu maailmalla uusia markkinoita. Samalla asiakkaamme pääsevät hyötymään myös muissa maissa tehtävän kehitystyön hedelmistä”, Saint-Gobain Weber Oy Ab:n toimitusjohtaja Magnus Holm sanoo.

”Hyvä osoitus suomalaisen osaamisen tasosta on esimerkiksi se, että Paraisten tuotekehityskeskuksemme vastaa lattiatasoitteiden kehittämisestä Weber-konsernissa maailmanlaajuisesti”, Holm jatkaa.

Asiakkaille nimenmuutos Weberiksi näkyy konkreettisimmin kaikkialla siellä, missä on aiemmin lukenut Maxit. Tuotepakkaukset uudistuvat ja tuoteryhmiin tulee selkeämmät värikoodit. Yksi näkyvä uudistus on asiakkaille jaettava 400-sivuinen Weber-opas, jossa esitellään kattavasti ratkaisut ja annetaan ohjeita ja neuvoja. Myös internet-sivuja uudistetaan ja sähköisiä palveluita laajennetaan.

”Yli 50 vuoden kehitystyöhön pohjautuvat tuotemerkit Vetonit, Leca ja Kahi säilyvät ennallaan”, Holm sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Maxit vaihtaa nimensä Saint-Gobain Weberiksi”

Vastaa