Kokeile kuukausi maksutta

Räjäytystyömaalta lensi kiviä Eduskuntatalon lähellä

Räjäytystyömaalta karannut kiviryöppy vaurioitti muutamia autoja Eduskuntatalon liepeillä tiistaina. Turma sattui Eduskuntatalon eteläisen asuntosiiven edessä. Paikalla on parhaillaan meneillään peruskorjaus. Työmaalla louhittiin pumppaamon pohjaa, kun räjäytyksen jälkeen suojamattojen alta ryöpsähti kiviä. Lähistöllä olleisiin henkilöautoihin tuli lähinnä peltivaurioita.

Räjäytystyömaalta karannut kiviryöppy vaurioitti muutamia autoja Eduskuntatalon liepeillä tiistaina. Turma sattui Eduskuntatalon eteläisen asuntosiiven edessä. Paikalla on parhaillaan meneillään peruskorjaus. Työmaalla louhittiin pumppaamon pohjaa, kun räjäytyksen jälkeen suojamattojen alta ryöpsähti kiviä. Lähistöllä olleisiin henkilöautoihin tuli lähinnä peltivaurioita.

”Ihmiset oli tietenkin räjäytyksen ajaksi poistettu alueelta, joten ihmisvahinkoja ei sattunut”, kertoi talonrakennusmestari Juha-Pekka Ryynänen eduskunnan kiinteistötoimistosta.

Tapaturmasta kertoi ensiksi Ylen uutiset.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Räjäytystyömaalta lensi kiviä Eduskuntatalon lähellä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat