Kokeile kuukausi maksutta

WSP on Vuoden 2011 kansainvälinen konsulttitoimisto

WSP on saanut International Consultant of the Year -palkinnon Iso-Britanniassa. Perusteluissa arvostettiin kansainvälisen osaamisen hyödyntämistä eri maiden suunnitteluprojekteissa. ”Menestyksen avain on se, että WSP:n maayhtiöt tekevät jatkuvaa yhteistyötä. Pystymme tarjoamaan parasta osaamista sinne missä kysyntää on. Maantieteellinen peittomme on niin laaja, että voimme vastata eri markkinoilla avautuviin mahdollisuuksiin tehokkaasti”, WSP Finlandin toimitusjohtaja Matti Mannonen sanoo.

WSP on saanut International Consultant of the Year -palkinnon Iso-Britanniassa. Perusteluissa arvostettiin kansainvälisen osaamisen hyödyntämistä eri maiden suunnitteluprojekteissa. "Menestyksen avain on se, että WSP:n maayhtiöt tekevät jatkuvaa yhteistyötä. Pystymme tarjoamaan parasta osaamista sinne missä kysyntää on. Maantieteellinen peittomme on niin laaja, että voimme vastata eri markkinoilla avautuviin mahdollisuuksiin tehokkaasti", WSP Finlandin toimitusjohtaja Matti Mannonen sanoo.

Palkinnon perusteluissa huomioitiin WSP:n vahva jalansija Euroopan lisäksi Yhdysvalloissa, Afrikassa, Lähi-Idässä, Kaukoidässä ja Australiassa. Yhtiö suunnittelee parhaillaan lukuisia huomattavia kohteita, kuten Berliinin uutta lentoasemaa, Länsi-Euroopan korkeinta rakennusta Shardia Lontoossa, New Yorkin World Trade Centerin uudisrakennuksia tai Abu Dhabin kansallismuseoa.

Pohjoismaissa WSP on erittäin vahva raideliikenteen suunnittelijana, ja se on tuonut konsernille merkittäviä tilauksia muun muassa konsernin kotikaupungissa Lontoossa, kerrottiin myös palkinnon perusteluissa. Palkinnon myöntää Iso-Britannian insinööritoimistojen liitto ACE ja New Civil Engineering -lehti.

WSP Finlandin työstä viidennes menee vientiin. Suomalaiset suunnittelijat ovat viime aikoina olleet mukana muun muassa siltaprojekteissa Vietnamissa, Intiassa ja Yhdysvalloissa, voimalaitoskohteissa Euroopassa, Etelä-Amerikassa ja Aasiassa, vesihuollon suunnittelussa Vietnamissa, rakennesuunnittelussa ja kaivossuunnittelussa Ruotsissa sekä liikennejärjestelmäsuunnittelussa Azerbaidjanin Bakussa.

”Olemme ylpeitä tästä palkinnosta. Se on tunnustus todellisesta asiakkaita hyödyttävästä kansainvälisyydestä”, Matti Mannonen kertoo. ”Myös Suomessa voimme tarjota asiakkaillemme vahvaa suomalaisen ja kansainvälisen osaamisen yhdistelmää suurimmissa ja vaativimmissa hankkeissa.”

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “WSP on Vuoden 2011 kansainvälinen konsulttitoimisto”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat