Kokeile kuukausi maksutta

Adament Group -konserni laajentaa Itä-Suomeen

Infra-alan yritys, Kalajokinen Andament GROUP Oy laajentaa palveluverkostoaan, kun konsernin tytäryritys Andament Oy on avannut toimipisteen Itä-suomeen. Uusi toimipiste on Mikkelissä. Jari Häkkinen, joka on nimitetty yrityksen laatupäälliköksi vastaa Mikkelin toimipisteestä.

Infra-alan yritys, Kalajokinen Andament GROUP Oy laajentaa palveluverkostoaan, kun konsernin tytäryritys Andament Oy on avannut toimipisteen Itä-suomeen. Uusi toimipiste on Mikkelissä. Jari Häkkinen, joka on nimitetty yrityksen laatupäälliköksi vastaa Mikkelin toimipisteestä.

Andament Oy on infra-alan palveluyritys, joka tarjoaa insinöörirakentamista, rakenteen parantamista, ympäristörakentamista, sillanrakentamista -ja korjausta sekä laadunvalvontamittauksia.

Andament Oy:n lisäksi Andament GROUP- konserniin kuuluvat älykkään liikenteen alalla toimiva NeVia Oy, päällystepalveluita tuottava SL Asfaltti Oy, teräsrakenteisiin erikoistunut WeldOne Oy sekä yksityisten että julkisten sähköratkaisujen ammattilainen HSK Sähkö Oy. Yhteenlaskettu liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa ja tuotantokaudella henkilöstöä on yli 200. Yhtiö on perustettu vuonna 1994 ja se on yksityisessä perheomistuksessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Adament Group -konserni laajentaa Itä-Suomeen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat