Kokeile kuukausi maksutta

Juha-Veikko Nikulainen jättää SRV:n – asuntorakennuttaminen Antero Nuutisen vastuulle

SRV:n asuntorakennuttamisesta Suomessa vastannut Juha-Veikko Nikulainen lähtee pois yhtiön palveluksesta 22. syyskuuta. Asuntorakennuttamisen vetämisen ohella Nikulainen on ollut SRV:n johtoryhmän jäsen vuodesta 2007 lähtien.

SRV:n asuntorakennuttamisesta Suomessa vastannut Juha-Veikko Nikulainen lähtee pois yhtiön palveluksesta 22. syyskuuta. Asuntorakennuttamisen vetämisen ohella Nikulainen on ollut SRV:n johtoryhmän jäsen vuodesta 2007 lähtien.

SRV:n asuntorakennuttamisesta vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Antero Nuutinen, joka on viimeksi toiminut yhtiön tuotantojohtajana vastuualueenaan asuntorakentaminen. Vastaavasti uudeksi asuntorakentamisen tuotantojohtajaksi nimitetään Auno Mutikainen, joka on viimeksi toiminut työpäällikkönä yhtiössä.

Tätä artikkelia on kommentoitu 7 kertaa

7 vastausta artikkeliin “Juha-Veikko Nikulainen jättää SRV:n – asuntorakennuttaminen Antero Nuutisen vastuulle”

  1. Hienosen koirakoulu puree…Miksiköhän SRV:ltä on viimeisen puolen vuoden aikana lähtenyt porukkaa kiihtyvällä vauhdilla johtotasolta? Olisko niin, että Finnairin opit ei ihan toimi rakennusalalla

    1. Voi kamalaa, jos Juha Veikko palaa aisapariksi Perttu Liukulle !

  2. Taitaa olla Nikulainen liian rehellinen mies, että lähtisi toista kertaa Liukun kelkkaan, kun on siitä jo kerran hypännyt pois. Mutta onnea uusiin haasteisiin, mitä ne sitten ovatkin.

  3. Vantaallehan haetaan kaupunginjohtajaa. Eikö Nikulainen ollut entisessä elämässään näkyvä kokoomuspoliitikko kotipaikkakunnallaan? Muistaakseni hänen nimellään spekuloitiin seitsemän vuotta sitten, jolloin Juhani Paajanen tuli valituksi. Nyt hyvällä kokoomusnimellä olisi kysyntää.

  4. Onko kysymyksessä sama Juha-Veikko Nikulainen, joka toimi aikoinaan AVAIN Asoasunnot Oy:n toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä , kun Perttu Liukku toimi hallituksen puheenjohtajana?

    Kaupparekisterimerkintöjen mukaan AVAIN Asoasunnot Oy:n perustamissopimus on allekirjoitettu 15.11.2006 ja yhtiö on rekisteröity 24.11.2006. Liukku toimi hallituksen ensimmäisenä puheenjohtajana ja Juha-Veikko Nikulainen -niminen henkilö sen ensimmäisenä toimitusjohtajana. Liukku toimi tuolloin myös Avara-konsernin toimitusjohtajana ja Nikulainen AVAIN Asumisoikeus Oy:n toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä.

    Kuten tiedotusvälineiden kautta saimme reilu vuosi sitten tietää, tämän salassa pidetyn AVAIN Asumisoikeus Oy:n ”tytäryhtiön”, AVAIN Asoasunnot Oy:n, kautta siirrettiin lainvastaisesti AVAIN Asumioikeus Oy:n asukkailta käyttövastikkeissa kerättyjä varoja kaiken kaikkiaan noin 8,5 miljoonaa euroa vapaarahoitteiseen asuntotuotantoon. Tämä laiton sijoitustoiminta aloitettiin jo Juha-Veikko Nikulainen -nimisen henkilön toimiessa em. rooleissa.

    Laiton sijoitustoiminta tuli sattumalta ilmi. Aran vaatimuksesta laittomasti sijoitetut varat tuli palauttaa AVAIN Asumisoikeus Oy:lle (ARA 20.5.2009, Dnro 15234/651/09).

      1. Nikulainen on hyvä sijoitus SRV:lle ja aika näyttää tämän ennustuksen oikeaksi.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat