Kokeile kuukausi maksutta

Consti fuusioi talotekniikkayhtiönsä saman katon alle

Consti Yhtiöt on yhdistänyt kaikki talotekniikkayhtiönsä Consti Talotekniikka Oy:hyn. Consti Talotekniikkaan on 1. lokakuuta alkaen fuusioitu Espoon LVI-Sisustus Oy, Katajanokan Vesi ja Lämpö Oy, Mansen Putki Oy, PutkiReformi Oy sekä Nuohous ja ilmastointipuhdistus Petri Valve Oy ja Nuohoustoimi K.B. Lindfors Oy. Consti Talotekniikan henkilöstömäärä on nyt yhteensä runsaat 350, ja sen päätoimipaikka on Vantaalla.

Consti Yhtiöt on yhdistänyt kaikki talotekniikkayhtiönsä Consti Talotekniikka Oy:hyn. Consti Talotekniikkaan on 1. lokakuuta alkaen fuusioitu Espoon LVI-Sisustus Oy, Katajanokan Vesi ja Lämpö Oy, Mansen Putki Oy, PutkiReformi Oy sekä Nuohous ja ilmastointipuhdistus Petri Valve Oy ja Nuohoustoimi K.B. Lindfors Oy. Consti Talotekniikan henkilöstömäärä on nyt yhteensä runsaat 350, ja sen päätoimipaikka on Vantaalla.

Yhdistetyllä organisaatiolla on omat ryhmänsä toimitila- ja asuinkiinteistöille.
”Talotekniikka-alan töistä suurin osa on suunnitelmallisia projekteja. Sen lisäksi monet asiakkaat tarvitsevat huolto- ja korjausapua ja toisinaan kiireellisesti. Siksi haemme lisää kilpailukykyä, muskelia ja ketteryyttä fuusioimalla yhtiöt”, Consti Talotekniikan toimitusjohtaja Marko Holopainen sanoo.

Holopaisen mukaan yhtenäisyys helpottaa myös asiakasta, jos vaihtoehtona on tyypillinen alihankintaketju.

”Meillä tontilla on yksi vastuunottaja ja tämä fuusio selkeyttää johtamista entisestään. Lisäksi saavutamme jonkin verran hallinnollisia säästöjä.”

Vuodesta 2012 tulee vaikea alalle

Ensi vuodesta Holopainen odottaa haastavaa koko alalle. Hän uskoo, että kilpailu markkinaosuuksista ratkaistaan hinnalla, palvelulla ja luotettavuudella.

”Olemme kasvattaneet markkinaosuuttamme linjasaneerauksissa, kun tarjoamme nyt sekä perinteistä tekniikkaa että viemäriputkien sukitusta. Hintakilpailu jatkuu varmasti kovana, joten kilpailu- ja toimituskyvyn varmistaminen on tärkeää sekä meille että asiakkaille.”

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Consti fuusioi talotekniikkayhtiönsä saman katon alle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat