K-Rautojen ovet kävivät tiuhaan myös lokakuussa

Kesko-konsernin rautakauppa on vetänyt koko vuoden hyvin, eikä epävarma taloustilanne ole hyydyttänyt sitä syksylläkään. Keskon rautakaupan myynti kasvoi lokakuussa edelleen, vaikka kasvuvauhti hidastuikin hieman alkuvuodesta. Kotimaassa Keskon rautakaupan myynti sujui lokakuussa jopa alkuvuotta parempaan tahtiin. Ulkomailla myynnin kasvua heikensi valuuttakurssien epäedullinen muutos.

Kesko-konsernin rautakauppa on vetänyt koko vuoden hyvin, eikä epävarma taloustilanne ole hyydyttänyt sitä syksylläkään. Keskon rautakaupan myynti kasvoi lokakuussa edelleen, vaikka kasvuvauhti hidastuikin hieman alkuvuodesta. Kotimaassa Keskon rautakaupan myynti sujui lokakuussa jopa alkuvuotta parempaan tahtiin. Ulkomailla myynnin kasvua heikensi valuuttakurssien epäedullinen muutos.

Lokakuussa 2011 Keskon rautakaupan myynti oli yhteensä 251,0 miljoonaa euroa eli 6,3 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin. Suomessa Keskon rautakaupan myynti kasvoi lokakuussa 11,0 prosenttia 116,0 miljoonaan euroon.

Ulkomailla yhtiön rautakaupan myynti oli lokakuussa 135,0 miljoonaa euroa. Myynti kasvoi euromääräisesti 2,6 prosenttia ja paikallisissa valuutoissa 9,5 prosenttia. Venäjällä myynti kasvoi euromääräisesti 11,0 prosenttia ja paikallisessa valuutassa 13,1 prosenttia.

Keskon rautakaupan myynti oli kuluvan vuoden tammi-lokakuussa 2 365,5 miljoonaa euroa, jossa oli kasvua 8,4 prosenttia viime vuoden vastaavaan jaksoon verrattuna. Myynti jakautui siten, että kotimaassa se oli 1 077,6 miljoonaa euroa ja ulkomailla 1 287,9 miljoonaa euroa. Suomessa kasvuksi muodostui 6,6 prosenttia ja ulkomailla 10,0 prosenttia.

Kesko kertoo yhtenäistäneensä rautakaupan ulkomaan yksiköiden myynnin ja myynnin oikaisuerien raportointitapaa. Myynnin kehitys on nyt laskettu vertailukelpoisista myyntiluvuista.

Tätä artikkelia on kommentoitu 4 kertaa

4 vastausta artikkeliin “K-Rautojen ovet kävivät tiuhaan myös lokakuussa”

    1. Onhan tuo melkoinen saavutus Keskolaiselta myyjältä, että selviää Keskon myyjien sisäisessä kisassa kolmanneksi.

      Ehkä jo ensi vuonna joku Keskolainen jopa voittaa tuon Keskon sisäisen kisan.

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi