Vetovastuu siirtyi uudelle sukupolvelle Profinissa

Puukarmisten ovien ja ikkunoiden valmistajassa Profin Oy:ssä on toteutettu sukupolvenvaihdos. Martti ja Pirjo Haapalan vuonna 1977 perustaman yrityksen vetovastuu siirtyy toteutetun yritysjärjestelyn myötä Martti Haapalan veljenpojalle Mikko Haapalalle. KTM Mikko Haapala, 31, aloittaa 1.4.2012 yhtiön toimitusjohtajana ja pääosakkaana. Martti ja Pirjo Haapala jatkavat yhtiön osaomistajina.

Puukarmisten ovien ja ikkunoiden valmistajassa Profin Oy:ssä on toteutettu sukupolvenvaihdos. Martti ja Pirjo Haapalan vuonna 1977 perustaman yrityksen vetovastuu siirtyy toteutetun yritysjärjestelyn myötä Martti Haapalan veljenpojalle Mikko Haapalalle. KTM Mikko Haapala, 31, aloittaa 1.4.2012 yhtiön toimitusjohtajana ja pääosakkaana. Martti ja Pirjo Haapala jatkavat yhtiön osaomistajina.

Mikko Haapala on aiemmin toiminut Keskon palveluksessa, viimeisimpänä K-citymarket Oy:n Pohjois-Suomen aluemyyntijohtajana.

”Profin Oy on kiinnostanut minua sitä läheltä seuranneena jo pidempään. Tuotteiden korkea laatu ja design muodostavat kivijalan, joka luo selkeää kilpailuetua. Toimintaa on erittäin hyvä lähteä jatkamaan”, Haapala toteaa.

Siirtymäkauden jälkeen Martti Haapala jää pois päivittäisestä työstä keskittyen tuotesuunnitteluun ja strategiseen kehittämiseen hallitustyöskentelyn kautta. Pirjo keskittyy jatkossa perheeseen, lapsenlapsiin ja musiikkiharrastukseen.

”Toteutetun sukupolvenvaihdoksen tavoitteena on mahdollistaa toiminnan jatkuva kehittymien ja kasvu. Olemme kehittäneet innovatiivisen 5 in 1 -julkisivurakenteen ja sen kaupallistaminen on uuden polven tehtävä”, Martti Haapala kertoo.

Profin Oy on tunnettu puuvalmisteisista ikkunoista, ovista ja ulkoliukuovista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2011 oli 5 miljoonaa euroa, ja se työllistää 45 alan ammattilaista. Yrityksen tuotantolaitos ja toimitilat sijaitsevat Pudasjärvellä sekä studiotila ja myyntitoimisto Espoossa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vetovastuu siirtyi uudelle sukupolvelle Profinissa”

Vastaa