Kokeile kuukausi maksutta

Eskopuu aloitti yt-neuvottelut Eskolan tehtailla

Ikkuna- ja ovivalmistaja Eskopuu Oy on perjantaina 7. joulukuuta käynnistänyt yhteistoimintaneuvottelut Eskolan tehtaillaan. Yhtiö arvioi tehtaiden henkilöstön vähennystarpeen olevan noin 13 henkeä. Eskopuun vakituisessa palveluksessa on noin 130 henkeä, joista 115 työskentelee Eskolan tehtailla.

Ikkuna- ja ovivalmistaja Eskopuu Oy on perjantaina 7. joulukuuta käynnistänyt yhteistoimintaneuvottelut Eskolan tehtaillaan. Yhtiö arvioi tehtaiden henkilöstön vähennystarpeen olevan noin 13 henkeä. Eskopuun vakituisessa palveluksessa on noin 130 henkeä, joista 115 työskentelee Eskolan tehtailla.

Eskopuu perustelee yt-neuvotteluita sillä, että pitkään jatkunut kysynnän kasvu markkinoilla on tasoittumassa yleisen talouden epävarmuuden johdosta. Eskopuun mukaan varautuminen tulevaan on johtanut tarpeeseen tehostaa toimintaa tuotannossa, sillä yhtiö haluaa varmistaa tuotannon kustannustehokkuuden ja hyvän kannattavuustason kaikissa tilanteissa.

Eskopuu on osa ruotsalaistaustaista Inwido-konsernia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Eskopuu aloitti yt-neuvottelut Eskolan tehtailla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat