Kokeile kuukausi maksutta

Asko Myllymäki nimitettiin Päätoimijan konsernijohtajaksi

Päätoimija Oy:n hallituksen varsinainen jäsen, kehitysjohtaja Asko Myllymäki on nimitetty yhtiön konsernijohtajaksi. Hän on jo aloittanut uudessa tehtävässään. Myllymäki (44 v.) on koulutukseltaan eMBA. Hän on toiminut koko työuransa yrittäjänä, ensin 20 vuotta rautakauppiaana ja vuonna 2008 tapahtuneesta perustamisesta lähtien Päätoimija-konsernissa. Hän on konsernin toiseksi suurin henkilöosakas.

Päätoimija Oy:n hallituksen varsinainen jäsen, kehitysjohtaja Asko Myllymäki on nimitetty yhtiön konsernijohtajaksi. Hän on jo aloittanut uudessa tehtävässään. Myllymäki (44 v.) on koulutukseltaan eMBA. Hän on toiminut koko työuransa yrittäjänä, ensin 20 vuotta rautakauppiaana ja vuonna 2008 tapahtuneesta perustamisesta lähtien Päätoimija-konsernissa. Hän on konsernin toiseksi suurin henkilöosakas.

Päätoimijan konsernijohtajana Myllymäen tehtävänä on yhtiön johtamiskulttuurin vahvistaminen sekä kasvun ja kannattavuuden vaaliminen myös tulevaisuudessa.

Kiinteistö- ja rakennusalan konserni Päätoimija perustettiin vuonna 2008, kun se osti Rakennusliike Lehdon koko osakekannan. Konserni on kasvanut ripeää tahtia alun 17 miljoonan euron liikevaihdosta tämän vuoden ennusteen mukaiseen 138 miljoonaan euroon.

Päätoimija-konserniin kuuluvat seuraavat tytäryhtiöt: Rakennusliike Lehto Oy, Rakennuskartio Oy, Remonttipartio Oy, Vahinkopartio Oy, Takuuelementti Oy, Rakennusliike Koivukoski Oy ja OptimiKodit Oy. Konsernilla on toimintaa ympäri Suomen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Asko Myllymäki nimitettiin Päätoimijan konsernijohtajaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat