Skanska rakentaa Espooseen Lidl-myymälän

Skanska rakentaa Espoon Kauklahteen Lidl-päivittäistavaramyymälän. Myymälä sijaitsee lähellä Kehä III:a ja Kauklahdenväylää. Rakennustyöt ovat käynnistyneet joulukuussa 2013, ja myymälä avataan lokakuun 2014 lopussa.

Skanska rakentaa Espoon Kauklahteen Lidl-päivittäistavaramyymälän. Myymälä sijaitsee lähellä Kehä III:a ja Kauklahdenväylää. Rakennustyöt ovat käynnistyneet joulukuussa 2013, ja myymälä avataan lokakuun 2014 lopussa.

Hankkeen kokonaislaajuus on 3 900 bruttoneliömetriä. Myymälän lisäksi rakennusprojektiin kuuluu maanalainen parkkihalli, jossa on 39 parkkipaikkaa. Nyt rakennettava myymälä on kahdeksas Lidl Espoossa.

”Tämä kohde on jo 17. Skanskan rakentama Lidl-myymälä Etelä-Suomessa”, aluejohtaja Vesa Tähti sanoo. 

Skanska on rakentanut ja peruskorjannut 45 Lidl-myymälää, sisältäen myös muutostyöhankkeet. Lisäksi Skanska on toteuttanut useita vaiheita Laukaan ja Janakkalan ostoskeskushankkeissa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska rakentaa Espooseen Lidl-myymälän”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat