Ramirent ostaa Kurko-Koponen yhtiöiden kurottajaliiketoiminnan

Ramirent ostaa Kurko-Koponen yhtiöiltä kurottajaliiketoiminnan. Samalla yhtiöt solmivat yhteistyösopimuksen kurottajien kuljettajapalvelusta. Ramirentille siirtyvän liiketoiminnan vuotuinen liikevaihto on noin kuusi miljoonaa euroa. Liiketoimintakaupan myötä Ramirentin palvelukseen siirtyy myös seitsemän henkilöä.

Ramirent ostaa Kurko-Koponen yhtiöiltä kurottajaliiketoiminnan. Samalla yhtiöt solmivat yhteistyösopimuksen kurottajien kuljettajapalvelusta. Ramirentille siirtyvän liiketoiminnan vuotuinen liikevaihto on noin kuusi miljoonaa euroa. Liiketoimintakaupan myötä Ramirentin palvelukseen siirtyy myös seitsemän henkilöä.

”Tämä liiketoimintakauppa täydentää laajaa tuote- ja palveluvalikoimaamme, ja voimme tarjota asiakkaillemme monipuolisemman kurottajakaluston sekä ammattitaitoisia kuljettajia”, Ramirentin Suomen ja Baltian maiden toiminnasta vastaava varatoimitusjohtaja Anna Hyvönen sanoo.

Kurko-Koponen on tarjonnut kurottajapalveluita vuodesta 2010.

”Yhteistyö Ramirentin kanssa antaa meille mahdollisuuden kehittää ja laajentaa laadukasta kurottajakuljettajapalvelua Suomessa edelleen”, Kurko-Koposen hallituksen puheenjohtaja Juha Koponen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ramirent ostaa Kurko-Koponen yhtiöiden kurottajaliiketoiminnan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat