Kokeile kuukausi maksutta

Ilkka Salonen jatkaa Lemminkäisen talous- ja rahoitusjohtajana

Lemminkäisen väliaikaisena talous- ja rahoitusjohtajana toiminut KTM Ilkka Salonen on nimitetty 1.7.2014 alkaen Lemminkäinen Oyj:n talous- ja rahoitusjohtajaksi sekä Lemminkäinen-konsernin johtoryhmän jäseneksi.

Lemminkäisen väliaikaisena talous- ja rahoitusjohtajana toiminut KTM Ilkka Salonen on nimitetty 1.7.2014 alkaen Lemminkäinen Oyj:n talous- ja rahoitusjohtajaksi sekä Lemminkäinen-konsernin johtoryhmän jäseneksi.

Salosen vastuualueisiin kuuluvat talous, rahoitus, riskienhallinta, sijoittajasuhteet sekä ICT. Ilkka Salonen raportoi Berndt Brunowille, joka on Lemminkäisen väliaikainen toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja. Salonen nimitettiin Lemminkäisen väliaikaiseksi talous- ja rahoitusjohtajaksi 7.4.2014. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Neste Oilin ja Pohjola Pankin CFO:na.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ilkka Salonen jatkaa Lemminkäisen talous- ja rahoitusjohtajana”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat