YIT rakentaa TA-Yhtiöille neljä asuntokohdetta

YIT on allekirjoittanut sopimukset TA-Asumisoikeus Oy:n ja TA-Yhtymä Oy:n kanssa neljän asuntokohteen rakentamisesta pääkaupunkiseudulle. Kohteiden kokonaisarvo on noin 20 miljoonaa euroa, ja ne valmistuvat vuoden 2015 aikana. YIT:n omille tonteilleen suunnittelemiin kohteisiin valmistuu yhteensä noin 100 asuinhuoneistoa, joiden asuinpinta-ala on noin 6 500 neliömetriä.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

TA-Asumisoikeuden kanssa tehdyt sopimukset käsittävät kaksi pientalokohdetta ja yhden kerrostalokohteen, joihin rakennetaan asumisoikeusasuntoja. TA-Yhtymän kanssa tehty sopimus kattaa yhden kerrostalokohteen, joka rakennetaan vuokra-asunnoiksi.

Käynnistettävät kohteet ovat Aran tukemaa tuotantoa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT rakentaa TA-Yhtiöille neljä asuntokohdetta”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi