Kokeile kuukausi maksutta

NCC toteuttaa VVO:lle asuntoja Kuopioon ja Helsinkiin

NCC ja VVO ovat sopineet yhteensä 238 vapaarahoitteisen vuokra-asunnon rakentamisesta Kuopion Puijonlaaksoon ja Helsingin Laajasaloon. Sopimuksen arvo on noin 40 miljoonaa euroa. Kohteiden rakentaminen alkaa välittömästi ja asunnot valmistuvat vaiheittain vuosien 2015 ja 2016 aikana.

NCC ja VVO ovat sopineet yhteensä 238 vapaarahoitteisen vuokra-asunnon rakentamisesta Kuopion Puijonlaaksoon ja Helsingin Laajasaloon. Sopimuksen arvo on noin 40 miljoonaa euroa. Kohteiden rakentaminen alkaa välittömästi ja asunnot valmistuvat vaiheittain vuosien 2015 ja 2016 aikana.

Molemmat hankkeet toteutetaan uusille alueille, joiden kehittämisessä NCC on ollut mukana kaupunkien järjestämistä kaavakilpailuista alkaen, ja asemakaavat on laadittu yhteistyössä kaupunkien kanssa ns. kumppanuuskaavamallilla.

”Kuopioon ja Helsinkiin käynnistyvät kohteet ovat palveluvalikoimaltaan Lumo-koteja, joita rakennutamme strategiamme mukaisesti tuhat vuosittain”, VVO-yhtymän kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen sanoo.

”Tehdyt sopimukset avaavat kahden uuden asuinalueen toteuttamisen ja takaavat monipuolisen asuntotuotannon syntymisen alueille. NCC tulee jatkossakin panostamaan monipuoliseen asuntotuotantoon sekä hyviin kumppanuksiin niin asuntosijoittajien kuin kaupunkien kanssa”, NCC:n maajohtaja Juha Korkiamäki kommentoi tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC toteuttaa VVO:lle asuntoja Kuopioon ja Helsinkiin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat