Kokeile kuukausi maksutta

Caverion toimittaa talotekniikan poliisiasemalle Tanskassa

Caverion on allekirjoittanut sopimuksen rakennusliike A. Enggaardin kanssa Holstebron uuden poliisiaseman elinkaarihankkeesta.

Caverion on allekirjoittanut sopimuksen rakennusliike A. Enggaardin kanssa Holstebron uuden poliisiaseman elinkaarihankkeesta.

Sopimuksen arvo on 18,8 miljoonaa euroa. Se kattaa talotekniikan kokonaistoimituksen ja kohteen valmistuttua käytön, huollon ja kunnossapidon 25-vuotisella sopimuskaudella.

Työt kohteessa ovat jo alkaneet, ja niiden on määrä valmistua vuoden 2016 alkupuolella. Kiinteistö on kokonaispinta-alaltaan 12 000 neliötä, ja sinne tulee aluehallinnon ja poliisin toimintoja.

”Tämä on mielenkiintoinen projekti, jossa voimme hyödyntää osaamistamme kaikilla teknisillä osa-alueilla ja palvelualueillamme sekä tarjota asiakkaalle osaamistamme rakennusten elinkaariratkaisuissa”, palveluiden johtamisesta Caverion Tanskassa vastaava johtaja Michael Kirkegaard kertoo.

Hanke on osa Tanskan rakennushallinnon kanssa solmittua julkisen ja yksityisen sektorin välistä PPP-kumppanuushanketta. Rakennusliike A. Enggaardin lisäksi yhteenliittymään kuuluvat Nordea, Friis & Moltke ja Cowi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverion toimittaa talotekniikan poliisiasemalle Tanskassa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat