Kokeile kuukausi maksutta

Vaalipaneeli: Kaikkonen repisi auki tonttisopimuksen

Hallitus ja oppositio ottivat yhteen Asuntomarkkinat 2015 -huippuseminarissa Helsingissä 29.1.2015.

Mielenkiintoisin keskustelu käytiin Helsingin seudun tonttitarjonnan lisäämistä koskevista hallituksen päätöksistä. Keskustan Antti Kaikkosen mielestä sekä Pisararadan että Malmin lentokentän päätökset on harkittava uudelleen.

Hallituksen asuntopolitiikka sai keskustan ja perussuomalaisten edustajilta kehnon arvosanan. Osmo Soininvaaran mukaan hallituksella ei ole kovin paljoa vaikutusta asuntopolitiikkaan. Kuntien toiminta on keskeistä.

Vaalipaneelissa olivat mukana Kaikkosen ja Soininvaaran lisäksi perussuomalaisten Martti Mölsä, kokoomuksen Jan Vapaavuori ja demarien Pia Viitanen.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Vaalipaneeli: Kaikkonen repisi auki tonttisopimuksen”

  1. Liikennesuunnittelun grand old man Pentti Murole kirjoittaa blogissaan:

    ”Antti Kaikkonen lupaa repiä auki MAL-sopimuksen ja vähintäänkin lykkäävän Pisaran toteuttamista. Näyttää muuten saman uutisen mukaan Ode Soinivaarakin laittavan Raide-Jokerin Pisaran edelle. Kaikkonen sanoo vielä puoltavansa Malmin kentän säilyttämistä nykyisessä käytössään. Mielenkiintoista. Noinhan juuri minäkin tekisin. Kehittäisin metropolihallintoa uuteen malliin, suunnittelisin Pisaran uudelleen, sitä odotellessa voitaisiin rakentaa Raide-Jokeri, samaan pakettiin kuuluisi Pasilan kokonaissuunnittelu ja huoltoratapihan kattamisen tai kallioon siirtämisen tutkiminen, näin voitaisiin välttyä ylenmääräiseltä bulevardisoinnilta. Ja kaiken lisäksi säilyttäisin Malmin kentän. Hohhoijaa! Täytyykö tässä ruveta ensimmäistä kertaa elämässä keskustalaiseksi?”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat