Kokeile kuukausi maksutta

Ahti Junttila nimitettiin Rakennusliike Koivukosken toimitusjohtajaksi

Päätoimija-konserniin kuuluva Rakennusliike Koivukoski on nimittänyt rakennusinsinööri Ahti Junttilan (s.1961) yhtiön toimitusjohtajaksi. Junttila aloittaa tehtävässä kesäkuun aikana.

Ahti Junttila

Viimeiset kahdeksan vuotta Junttila on toiminut Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL -liiton toimitusjohtajana. Hän hoitaa luottamustehtäviään ja nykyistä tehtäväänsä siirtymäaikana osittain yhtäaikaisesti uuden tehtävän kanssa. Junttilalla on aiempaa kokemusta myös muun muassa rakennusyrittäjyydestä, Engeliltä, Tekmannilta ja Skanskalta.

”On hienoa päästä jälleen toteuttamaan osaamistaan käytäntöön ja työmaille. Laajassa verkostossani on myös Päätoimija-konsernille tärkeitä yhteistyökumppaneita”, Junttila kertoo.

Rakennusliike Koivukosken nykyinen toimitusjohtaja Tomi Koivukoski siirtyy omasta pyynnöstään konsernin kaupalliseen hankekehitykseen. Tomi Koivukoski on myös Päätoimija Oyj:n hallituksen jäsen.

Rakennusliike Koivukosken liikevaihto on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, ja kuluvalta vuodelta yhtiö tavoittelee yli 30 miljoonan euron liikevaihtoa. Rakennusliike Koivukoski toimii valtakunnallisesti ja on toteuttanut satoja yritysten toimitiloja muun muassa pääkaupunkiseudulla.

Rakennusliike Koivukoski hakee strategiassaan uutta kasvua. Ahti Junttilan tehtävänä on johtaa yritys vahvaan kasvuun myös maantieteellisesti.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ahti Junttila nimitettiin Rakennusliike Koivukosken toimitusjohtajaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat