HTM-Yhtiöt osti Rudukselta betonipaalujen liiketoiminnan

HTM-Yhtiöt Oy ja Rudus Oy ovat sopineet 31.5.2015 liiketoimintakaupasta, missä HTM-Yhtiöt ostaa Ruduksen betonipaalujen liiketoiminnan.

HTM-Yhtiöt Oy ja Rudus Oy ovat sopineet 31.5.2015 liiketoimintakaupasta, missä HTM-Yhtiöt ostaa Ruduksen betonipaalujen liiketoiminnan.

Liiketoiminnan vuotuinen liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa, ja sen piiriin kuuluvat kaksi Ruduksen tuotantolaitosta Turussa ja Nummelassa sekä niissä toimivat 20 työntekijää. Ruduksen työntekijät siirtyivät 1.6. HTM-yhtiöille vanhoina työntekijöinä.

Suomalainen perheyhtiö HTM-Yhtiöt toteuttaa strategiaansa vahvistamalla yritysoston kautta paaluliiketoiminnan markkinajohtajuutta Suomessa.

”Haluamme olla alan johtava paalujen valmistaja. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme asiantuntijuutta, osaamista ja tuotteita erilaisiin hankkeisiin. Nyt solmittu liiketoimintakauppa mahdollistaa HTM-yhtiöille kattavan tehdasverkoston laajentumisen palvelemaan koko rakentamisen ydinalueita Suomessa”, liiketoimintajohtaja Reijo Mustonen HTM-Yhtiöistä kertoo.

”Keskitymme strategian mukaisesti ydinliiketoimintaamme betonituotteissa. Neuvotteluiden jälkeen päädyimme myymään paalujen Ruduksen liiketoiminnan kotimaiselle HTM-Yhtiölle, jolla on entuudestaan kokemusta paalujen valmistamisesta”, toimialajohtaja Mikael Fjäder Rudukselta sanoo.

Liiketoimintakaupan jälkeen HTM-yhtiöillä on viisi tuotantolaitosta Suomessa, jotka sijaitsevat rakentamisen kasvukeskuksien välittömässä läheisyydessä.

”Maailman markkinoiden suhdanteet vaikuttavat herkästi myös Suomen rakennusteollisuuteen. Yrityskaupan myötä pystymme vastaamaan rakennusteollisuuden tarpeisiin entistä paremmin. Voimme tarjota Suomen infrastruktuurin rakentamiseen laadukkaan ja logistisesti järkevän sekä kilpailukykyisen kotimaisen vaihtoehdon”, HTM-yhtiöiden toimitusjohtaja Juha Ikonen toteaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “HTM-Yhtiöt osti Rudukselta betonipaalujen liiketoiminnan”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi