Kokeile kuukausi maksutta

Jukka Forsmanista HKR-Rakennuttajan päällikkö

Diplomi-insinööri Jukka Forsman on ollut syyskuun alusta lähtien HKR-Rakennuttajan tulosryhmän johtaja Helsingin kaupungin rakennusvirastossa.

Forsman on työskennellyt pitkään HKR-Rakennuttajassa taloteknisen toimiston päällikkönä. Miehellä on monipuolinen kokemus kaupungin rakennuttamistoiminnoista, sekä osaamista energiatehokkuus- ja sisäilma-asioissa. Hallinto- ja johtamistehtävätkin ovat tuttua, myös yksityissektorilta.

Forsman on toiminut muun muassa Rakentamisen laatu ry:n taloteknisen lautakunnan puheenjohtajana sekä Kiintestöalan koulutuskeskuksessa.

HKR-Rakennuttaja on rakennusviraston asiantuntijaosasto, joka vastaa Helsingin infrastruktuurin ja julkisten rakennusten rakennuttamisesta. Se on Suomen suurimpia rakennuttajia, käynnissä on jatkuvasti 100–200 hanketta. Toimitiloja ja infraa rakennutetaan lähes 150 miljoonalla eurolla vuosittain.

HKR-Rakennuttajassa työskentelee noin 100 henkilöä.

Tulosryhmän erityisosaamista ovat rakennushankkeiden projektinjohto, talotekniikka, kustannusohjaus, energiatehokkuus- sekä sisäilma- ja kosteusvauriot.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jukka Forsmanista HKR-Rakennuttajan päällikkö”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat