Kokeile kuukausi maksutta

Caverion toimittaa talotekniikan yksityissairaalaan

Caverion toimittaa talotekniset järjestelmät ja puhdastilat sairaala- ja toimistokiinteistöön Tampereelle.

Caverion toimittaa talotekniset järjestelmät ja puhdastilat sairaala- ja toimistokiinteistöön Tampereelle.
Kuuntele juttu

Yksityissairaala ja toimistot saneerataan Tampellan vanhaan pellavatehtaan kiinteistöön. Skanskan kanssa tehdyn sopimuksen arvo on yli seitsemän miljoonaa euroa.

Lisäksi Caverion toteuttaa puhdastilat sairaalan kolmeen leikkaussaliin. Sopimus puhdastilojen toimituksesta allekirjoitettiin OP-ryhmän  kanssa, mutta sopimuksen arvoa ei kerrota julkisuuteen.

Saneerauksen yhteydessä uusitaan kaikki kiinteistön talotekniset järjestelmät. Caverion vastaa projektin talotekniikan suunnittelusta ja toteutuksesta sekä projektin johtamisesta.

Alhainen mikrobipitoisuus

Caverionin puhdastilatoimitus sairaalan leikkaussaleihin perustuu esivalmisteena tuotettuihin CleanPlus-elementteihin, jotka ovat Caverionin kehittämiä. Elementeissä on valmiina muun muassa leikkaussalin seinät, katto, liukuovet, valaistus, ilmastoinnin päätelaitteet, HEPA-suodattimet, kattokeskukset ja läpiantokaapit. Puhdastilat suunnitellaan niin, että sisäilman mikrobipitoisuus on mahdollisimman alhainen. Caverion on tehnyt vastaavia puhdastilahankkeita esimerkiksi Ruotsissa.

Remontoitavan alueen kokonaispinta-ala on noin 16 000 kerrosneliömetriä, josta noin 12 500 neliömetriä saneerataan toimisto- ja sairaalatiloiksi. Sairaalalla on noin 4 000 neliömetrin tilat.

Tampellan vanhan kiinteistön omistavat OP Ryhmän vakuutus- ja eläkeyhteisöt. Saneeraustyöt valmistuvat sairaalan osalta kesällä 2016 ja muiden tilojen osalta syksyllä 2016.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverion toimittaa talotekniikan yksityissairaalaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat