Kokeile kuukausi maksutta

HögforsGST ostaa lämmöntalteenottoon erikoistuneen RS Partnersin

Kaukolämmön lämmönjakokeskusten valmistaja HögforsGST ostaa lämmön talteenottolaitteisiin erikoistuneen RS Partnersin enemmistöosakkuuden.

Kaukolämmön lämmönjakokeskusten valmistaja HögforsGST ostaa lämmön talteenottolaitteisiin erikoistuneen RS Partnersin enemmistöosakkuuden.

RS Partners on toiminut alalla vuodesta 2010 alkaen. Yritys on erikoistunut vanhojen poisto-ilmanvaihdolla varustettujen kerrostalojen lämmön talteenottoratkaisuihin.

HögforsGST:n toimitusjohtaja Antti Hartmanin mukaan vanhojen kerrostalojen lämmön talteenotto on voimakkaasti kasvava alue.

”Samalla näemme tarvetta laajempiin kokonaisratkaisuihin, sillä nykyään markkinoilla olevissa ratkaisuissa on monia laitetoimittajia ja eri osa-alueiden välillä yhteensopivuusongelmia”, Hartman sanoo.

RS Partnersin uudet RS-sarjan lämmön talteenottolaitteet on suunniteltu vanhoihin kerrostaloihin jälkiasennettavaksi ja laitteistot valmistetaan Suomessa. Yhtiö on osallistunut noin sadan kerrostalon LTO-projektiin. Kaupan myötä yhtiöiden tuotevalikoima yhdistetään.

”Vuosien varrella vastaan tulleet kohteet ovat olleet enemmän tai vähemmän palasista koostuvia ilman selkeää kokonaisuuden hallintaa”, RS Partnersin toimitusjohtaja Juha Virkki kertoo.

HögforsGST:n liikevaihto 2014 oli 18,2 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä 75 henkilöä. Yhtiö valmistaa kaukolämmön ja kaukokylmän jakokeskuksia sekä MIX-sekoituspiirejä lämmönjakoon. Noin puolet tuotannosta menee vientiin.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “HögforsGST ostaa lämmöntalteenottoon erikoistuneen RS Partnersin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat