Kokeile kuukausi maksutta

YIT sai kunniaa maailmalla

Slovakian rakennus-, arkkitehtuuri- ja rakennuttamisala valitsi YIT:n vuoden rakennuttajaksi jo kolmatta kertaa peräkkäin.

Slovakian rakennus-, arkkitehtuuri- ja rakennuttamisala valitsi YIT:n vuoden rakennuttajaksi jo kolmatta kertaa peräkkäin.

Kilpailun järjestivät ASB- ja Trend-lehdet. ABS-palkintojuhla järjestettiin tänä vuonna kymmenettä kertaa. Tässä tapahtumassa palkitaan yrityksiä ja käsitellään arkkitehtuuri- ja rakennusalan nykytilaa.

Palkintoja jaettiin kolmessa kategoriassa: Rakennus- ja arkkitehtuurialan vuoden henkilö, Vuoden rakennuttaja ja Vuoden rakennusyritys. Voittajat valitsi yli satahenkinen asiantuntijaraati, johon kuului johtavia rakennus- ja arkkitehtuurialan asiantuntijoita sekä valtion laitosten ja liittojen edustajia.

”Olemme iloisia ja ylpeitä voittaessamme Vuoden rakennuttajan -arvonimen jo kolmannen kerran peräkkäin. Tämä osoittaa, että niin suuri yleisö kuin asiantuntijatkin ovat huomanneet jatkuvan pyrkimyksemme tarjota erinomaisia tuotteita ja palveluita”, YIT Slovakian toimitusjohtaja Milan Murcko kertoo.

Kaksi projektia palkittiin Liettuassa

YIT:n projekti Upės rezidencija (River residence) Vilnassa valittiin Baltian maiden parhaaksi asuntoprojektiksi kuudennen kerran järjestetyssä Baltic Real Estate Investment Forum 2016 -tilaisuudessa. Tapahtuma kokosi yhteen kiinteistömarkkinoiden asiantuntijat Liettuasta ja yli 300 maasta.

Liettuan BIM projektit 2016 -kilpailussa arvioitiin rakentamisen tietomallintamisen käyttöönottoa rakennusprojekteissa. Parhaaksi BIM-asuntoprojektiksi valittiin YIT:n New Rivjera -kohde Vilnassa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT sai kunniaa maailmalla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat