Rakentaminen Rakennuslehti Ei kommentteja

Honkajoki investoi uuteen tuotantolinjaan

Kierrätyslaitos Honkajoki investoi uusiin tuotantolinjoihin ja modernisoi nykyisiä linjojaan Honkajoella.

Rakennushanke on kooltaan 10 miljoonaa euroa ja se koostuu kolmesta linjasta ja SHS-kuivaimesta. Investoinnin myötä laitoksen kapasiteetti kasvaa yli 50 prosenttia.

Rakennushanke etenee vaiheittain ja ensimmäisenä valmistuva SHS-kuivain otetaan käyttöön marraskuussa 2016. Kuivain edustaa alalla täysin ainutlaatuista kuivaustekniikkaa, joka perustuu tulistetun höyryn käyttöön kuivauksessa. Muut tuotantolinjat valmistuvat asteittain kesään 2017 mennessä.

Honkajoki on eläinperäisiä raaka-aineita luonnon kiertokulkuun palauttava kierrätyslaitos. Se noustaa ja jalostaa kuolleita eläimiä ja elintarviketeollisuuden sivutuotteita. Jalostuksen tuloksena saadaan lannoitteita, rehua ja energiaa.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia