Kokeile kuukausi maksutta

Pohjolan Design-Talo on kasvattanut toimintaansa

Pohjolan Design-Talon ammattirakennuttajasektorin liiketoiminta on yhtiön mukaan voimakkaassa kasvussa.

Pohjolan Design-Talon ammattirakennuttajasektorin liiketoiminta on yhtiön mukaan voimakkaassa kasvussa.

Yrityksen kohteiden luovutukset ja uudet sopimukset rakennusliikekumppaneiden kanssa käsittävät kuluvana vuonna jo 122 asuntoa. Tuorein sopimus on Lahden Kärpäsen kaupunginosaan, jonne Design-Talo ja Rakennusosakeyhtiö Hartela toteuttavat 24 vapaarahoitteista asuntoa viidessä rivitalossa. Kohde valmistuu loppuvuonna 2017.

Aiemmin tänä vuonna Pohjolan Design-Talo on luovuttanut valmiit kohteet rakennuttaja-asiakkailleen muun muassa Järvenpäässä, Oulussa ja Sipoossa sekä käynnistänyt uusia hankkeita Kangasalassa sekä Vantaalla, jossa on käynnissä kaksi projektia.

Kuluneen vuoden aikana yritys on lisännyt henkilöstömääräänsä yli kymmenen prosenttia huolimatta pientalotoimialan historiallisesta matalasuhdanteesta.

Osittain rekrytoinnit liittyvät siihen, että yrityksen projektiliiketoiminnan palvelulaajuutta on lisätty, sekä projektitehtävien osalta että rakennus- ja tilatyyppien osalta.

Projektiliiketoiminnan repertuaariin kuuluvat nykyään pienten talojen lisäksi rivitalot, luhtitalot, pienkerrostalot sekä erilaiset hoivatilat.

”Lisäksi omaa henkilökuntaa olevat talotekniikan suunnittelijat ja asentajat ovat meille iso vahvuus niin kuluttaja- kuin ammattirakennuttajakohteissakin”, Design-Talon toimitusjohtaja Jaakko Taivalkoski toteaa yhtiön tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pohjolan Design-Talo on kasvattanut toimintaansa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat