Pohjolan Juha Metsälä Talonrakennus­teollisuuden puheenjohtajaksi

Talonrakennusteollisuus ry valitsi 22.11.2016 hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi Pohjola Rakennus Oy:n konsernijohtaja Juha Metsälän.

Juha Metsälä

Metsälä aloittaa tehtävässä 1.1.2017. Hän on toiminut Talonrakennusteollisuuden hallituksen varapuheenjohtajana vuodesta 2015 lähtien, ja hallituksen jäsenenä vuodesta 2013 lähtien.

Metsälä valittiin myös Rakennusteollisuus RT:n hallituksen varapuheenjohtajaksi pk-yritysten edustajana.

”Haluan haastaa koko alaa uudistumaan. Tärkeimpinä kehityskohteina näen digitalisaation hyödyntämisen sekä työturvallisuuden kehittämisen. Rakennusalalla on syytä edistää sekä prosessien tehokkuutta että asiakkaan kuuntelua, ja tässä työssä digitalisaation hyödyntäminen on ensiarvoisen tärkeää.”

”Myös yhteispeliä kaikkien rakennusalan toimijoiden välillä on syytä tiivistää. Esimerkiksi viranomaisia ja tilaajia tulee innostaa mukaan kehittämään yhteisiä toimintatapoja ja nopeampia lupaprosesseja. Työturvallisuuden osalta ryhdymme laajoihin toimenpiteisiin ensi vuonna. Turvallisuustyössä kaiken ydin on riskien vähentäminen. Riskien tunnistamiseksi otetaankin laajasti käyttöön erilaisia työkaluja, kuten vaaratilanneilmoitukset, auditoinnit ja pienryhmätyöskentely”, Metsälä toteaa.

Talonrakennusteollisuus toimii talonrakennusalan yritysten toimialayhdistyksenä. Yhdistykseen kuuluu noin 400 jäsenyritystä, joiden liikevaihto on yhteensä noin 10 miljardia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pohjolan Juha Metsälä Talonrakennus­teollisuuden puheenjohtajaksi”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat