Rakennustuote Talous Rakennuslehti Ei kommentteja

Cramo perustaa verkkovuokraamon

Konevuokraamo Cramo tarjoaa jatkossa vuokrauspalvelunsa myös verkossa. Uusi verkkovuokraamo avaa ovensa yritysasiakkaille joulukuussa.

Cramo uudistaa sekä konsernin että kaikkien toimintamaidensa verkkosivujen ilmeen ja ympäristön. Samalla yhtiö avaa eCRent-verkkovuokraamon (lausutaan easy rent) yritysasiakkailleen Suomessa, Saksassa ja Ruotsissa. Yhtiö ottaa palvelun käyttöön myös useissa muissa konsernin toimintamaissa ensi vuoden alussa.

”Verkkopalvelut ovat asiakkaillemme yhä tärkeämpiä, joten olemme vastanneet heidän toiveisiinsa ja monipuolistaneet palveluvalikoimaamme”, Cramo Finlandin toimitusjohtaja Tatu Hauhio kertoo.

Yhtiön mukaan palvelu toimii saumattomasti myös mobiilisti.

Uusi verkkovuokraamo kattaa Cramon suosituimmat laitteet ja kaluston. Asiakas voi tilata tuotteen verkossa joko kuljetuksen kera suoraan työmaalle tai noutaa sen itse yhtiön vuokraamosta. Verkkovuokraamossa hoituvat myös laitteiden palautukset.

”Usein laitetilaukset meille tehdään työmailla haastavissa olosuhteissa, toisinaan myös toimistoaikojen ulkopuolella. Asiointi verkkovuokraamossamme on yhtä helppoa mutta nopeampaa kuin piipahdus vuokraamolla tai puhelinsoitto meille. Tilauksen meille voi tehdä napin painalluksella riippumatta kellonajasta”, Cramon tuore verkkokanavista vastaava päällikkö Elina Aalto toteaa.

Palvelu listaa asiakkaan tilaushistorian työmaittain, joten asiakas voi tutkia omaa vuokraushistoriaansa ja pysyä perillä kalustotarpeistaan entistä helpommin.

”Tulemme kehittämään ja laajentamaan verkkopalvelujamme jatkuvasti ja toivomme asiakkailtamme palautetta. Tämä on meille iso digitaalinen askel eteenpäin”, Aalto sanoo.

Verkkovuokraamon löydät Cramon verkkosivuilta osoitteesta: ecrent.cramo.com/fi-fi/start.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia