Talous Korjausrakentaminen Rakentaminen Rakennuslehti Ei kommentteja

Maalausalalla tehtiin yrityskauppa

Oululainen Pitomaalaus Oy on 28. joulukuuta solmitulla liiketoimintakaupalla ostanut helsinkiläisen Maalaushovi Oy:n.

Vuonna 1977 perustetun Maalaushovin viime tilikauden liikevaihto oli noin 4,7 miljoonaa euroa. Yhtiön henkilöstö mukaan lukien kaikki sen entiset omistajat siirtyvät Pitomaalauksen palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Pitomaalaus tekee julkisivujen ja parvekkeiden rappaus- ja pinnoitustöitä sekä tasoite- ja maalaustöitä. Yhtiön viime tilikauden liikevaihto oli noin 5,7 miljoonaa euroa.

Pitomaalauksen toimitusjohtaja Markku Kälkäisen mukaan Pitomaalaus saa yrityskaupalla jalansijan Etelä-Suomesta ja tulee kooltaan merkittäväksi toimijaksi. Samalla Pitomaalauksen liikevaihto kasvaa noin 10,5 miljoonaan euroon ja henkilöstömäärä noin 90 henkeen.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia