Kokeile kuukausi maksutta

TS: Turun tyhjät tilat täyttyvät

Toimistotilojen käyttöaste kuuluu Turussa maan parhaimmistoon. Turun Sanomien mukaan tyhjiin kauppakeskuksiinkin on saatu hyvin uusia vuokralaisia.

Toimistotilojen käyttöaste kuuluu Turussa maan parhaimmistoon. Turun Sanomien mukaan tyhjiin kauppakeskuksiinkin on saatu hyvin uusia vuokralaisia.

Toimitilojen käyttöasteen paranivat Turussa vuonna 2016 edellisvuoteen verrattuna niin liike-, toimisto- kuin tuotantotilojenkin kohdalla.

Turun Sanomien mukaan esimerkiksi toimistotilojen käyttöaste ylittää Turussa nyt kaikkien suurten kasvukeskusten luvut. Eniten tyhjiä tiloja on pääkaupunkiseudulla, jossa vajaassa käytössä on 13,9 prosenttia toimistotiloista. Turussa vastaava luku on 8,9 prosenttia.

Turun alueen myönteinen taloustilanne näkyy tilakysynnässä. Esimerkiksi telakan, autotehtaan ja Sandvikin hyvät uutiset näkyvät myönteisenä kehityksenä. Myös tuotanto- ja logistiikkatilojen tarve on kovaa, sillä tyhjillään on vain nelisen prosenttia tiloista.

Ilmiö näkyy myös kauppakeskuksissa. Esimerkiksi tyhjyydestä kärsinyt Forumin kauppakeskus alkaa Turun Sanomien mukaan olla täynnä ensimmäisen kerran moneen vuoteen.

Uusia vuokralaisia on tulossa myös nelisen vuotta tyhjillään olleeseen Kodin Ykkösen -tilaan. Kauppakeskus avataan huhtikuun alussa Länsi1-nimisenä.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “TS: Turun tyhjät tilat täyttyvät”

  1. Hah. Ekaksi valitetaan että tyhjä liiketilaa löytyy ja toriparkki pitäisi tehdä, niin nyt taas kehuskellaan miten hyvin on mennyt.

    Jepjep.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat