Uutiset Rakennuslehti 9 kommenttia

Iltalehti: Liikenneviraston pääjohtaja Antti Vehviläiselle järjestetty vaivihkaa ”eläkevirka”

Iltalehden mukaan Liikenneviraston pääjohtaja Antti Vehviläisen alaiset ovat järjestäneet hänelle vaivihkaa lopputyöuran viran, kun toinen viisivuotiskausi pääjohtajana näyttää hyvin epävarmalta.

”Luottamukselliseksi” merkityn nimittämiskirjan mukaan Vehviläinen nimitettiin pääjohtajan alaisten toimintojen johtajan virkaan 1.1.2017 lukien. Kuukausipalkaksi on määritelty 6 800 euroa. Muita nimittämiseen liittyviä asiakirjoja ei lehden mukaan ole olemassa.

Iltalehti kertoo, että nimittämiskirjan ovat allekirjoittaneet pääjohtajan alaiset, ylijohtaja Sinikka Hartonen ja hallintojohtaja Hannu Mäkikangas.

Vehviläisen kausi pääjohtajana päättyy vuoden lopussa. Näin olleen hänellä on kaksi virkaa Liikennevirastossa. Pääjohtajan virasta hän saa vähän yli 11 000 euron kuukausipalkkaa.

Iltalehden tietojen mukaan Vehviläinen ei ole onnistunut tehtävässään toivotulla tavalla, eikä hän ole saamassa uutta viisivuotiskautta, kun hänen edellinen päättyy vuoden lopussa. Vehviläinen täyttää lähiaikoina 62 vuotta.

Lehden mukaan liikenne- ja viestintäministeriö on pyytänyt Liikennevirastolta selvityksen Vehviläisen virkaan liittyvästä menettelystä.

Keskustelu artikkelista: 9 kommenttia

 • Pyydän veronmaksajana selvityksen tästäkin veivauksesta. Tuplaliksa osoittaa että näiden sairaiden kuvioiden kehittelyssä on noustu ’uudelle levelille’.

  Vastaa
 • Kyllä Ministeri Bernerin pitäisi puuttua tähän HETI! On tämä maailma vissiin jotenkin mennyt kieroksi!!!!!!!!!!!

  Vastaa
 • Kammottavaa. Tällainen palkitseminen on lopetettava!

  Vastaa
 • Kuinkahan paljon näitä tämmöisiä veijareita on meidän veronmaksajien elätettävä? On se vain ihme juttu , että näitä tämmöisiä ilmenee jatkuvasti.

  Vastaa
 • Kiinnostaisi ihan oikeasti tietää mitä tällaisen Ylijohtaja Hartosen ja Hallintojohtaja Mäkikankaan päässä liikkuu kun allekirjoittavat näitä ”salaisia” sopimuksia ? Eihän nämä kyllä elä ihan tässä maailmassa sehän on selvä asia. Mikäli näillä on edes hitusen on järkeä päässä niin osaavat itse tehdä sen ainoan oikean johtopäätöksen tästä paljastumisestaan. Hyvin ansaitut potkut vaan ahteriin koko kolmikolle se on oikeudenmukainen ratkaisu.

  Vastaa
 • Oikeuteen nuo pitäisi viedä.

  Vastaa
 • Minkähän puolueen mandaateilla nämäkin alisuorittajat siellä ovat istuneet? Minun neuvoni on, että sulka perseeseen ja tuulen vietämäksi

  Vastaa
 • Hyvävelisysteemi kukkii Liikennevirastossa. Kannattaisi tutkia asia perusteellisesti.

  Vastaa

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia