Kokeile kuukausi maksutta

Kim Gran kutsuttiin Pohjola Rakennuksen hallitukseen

Pohjola Rakennus -konserni on kutsunut hallituksensa jäseneksi vuorineuvos Kim Granin. Gran toimi Nokian Renkaiden toimitusjohtajana vuosina 2000–2014, jonka jälkeen hän jäi eläkkeelle.

Pohjola Rakennus -konserni on kutsunut hallituksensa jäseneksi vuorineuvos Kim Granin. Gran toimi Nokian Renkaiden toimitusjohtajana vuosina 2000–2014, jonka jälkeen hän jäi eläkkeelle.

”Kim Granilla on erittäin vahvat näytöt yritysten tuloksellisesta johtamisesta sekä kansainvälistymisestä. Hänen monipuolinen kokemuksensa muualtakin kuin rakennusalalta täydentää meidänkin hallituksemme osaamista”, Pohjola Rakennuksen konsernijohtaja Juha Metsälä perustelee valintaa.

”Otan Pohjola Rakennuksen hallitustehtävän vastaan, koska pidän yhtiön dynaamisesta kasvutarinasta ja uskon sen tulevaisuudennäkymiin. Haluan olla edesauttamassa yhtiön vahvaa, kannattavaa kasvua ja kansainvälistymistä”, Gran sanoo.

Nokian Renkaiden liikevaihto kasvoi Granin toimitusjohtajakaudella vajaasta 400 miljoonasta noin 1,4 miljardiin euroon ja samaan aikaan liikevoitto yli seitsenkertaistui. Hän on toiminut myös useiden pörssiyhtiöiden, kuten YIT:n, Konecranesin, Rautaruukin ja SSAB:n, hallituksissa.

Pohjola Rakennus -konsernin hallituksen puheenjohtajana toimii rakennusneuvos Jukka Terhonen ja varapuheenjohtajana Juha Metsälä. Kim Granin lisäksi jäseninä ovat rakennusneuvos Juhani Kuusisto, toimitusjohtaja Hannu Tarkkonen ja insinööri Erkka Valkila.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Kim Gran kutsuttiin Pohjola Rakennuksen hallitukseen”

  1. Jäikö Ben Grass tässä yhteydessä pois vai onko hän jäänyt jo aiemmin?

    1. Ben Grass jää pois tässä yhteydessä. Ben jatkaa yhteistyötä joidenkin konsernin tytäryhtiöiden kanssa.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat