Projektit Kiinteistöt Rakentaminen Rakennuslehti Ei kommentteja

Hakaniemen hallin väistötilan rakentaminen alkaa

Hakaniemen kauppahallin peruskorjaus käynnistyy ensi vuonna. Korjaustyön ajan kaupankäynti jatkuu nyt rakennettavassa lasihallissa.

Kuva: Helsingin kaupunki

Keskelle Hakaniemen toria nousevaan noin 2000 neliömetrin kokoiseen lasihalliin tulee noin 140 myyntipaikkaa. Rakennustyöt käynnistyvät 1. elokuuta, ja kauppiaat pääsevät muuttamaan tiloihin vuoden 2018 alkupuolella.

Väistötilan urakoi Rakennusliike Koivukoski Oy.

”Hakaniemen kauppahalli on avoinna normaalisti eikä väistötilan rakennustyömaa vaikuta sen toimintaan. Myös torikauppiaat jatkavat kaupantekoa tavalliseen tapaan, vaikka osa kauppiaista siirtyy uusille paikoille. Kaupunki pyrkii siihen, että rakennustyöstä olisi mahdollisimman vähän haittaa torin asiakkaille ja kauppiaille”, Helsingin kaupungin tukkutorin vs. yksikön päällikkö Merja Sorakari sanoo.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia