Kokeile kuukausi maksutta

Pohjolan Design-Talo lisää tuotantokapasiteettiaan reippaasti

Muuttovalmiiden talojen valmistaja Pohjolan Design-Talo kaksinkertaistaa tuotanto-, varasto- ja toimistotilansa ja lisää henkilökuntaansa Nivalassa.

Muuttovalmiiden talojen valmistaja Pohjolan Design-Talo kaksinkertaistaa tuotanto-, varasto- ja toimistotilansa ja lisää henkilökuntaansa Nivalassa.

Yhtiö ottaa uudet tilat käyttöön asteittain. Lisääntynyt tuotantokapasiteetti on täysimääräisesti käytössä alkuvuodesta 2018.

Pohjolan Design-Talo rakentaa naapuritontilta vapautuvaan uudehkoon tehtaaseen kolme uutta tuotelinjaa, lastausalueen ja tuotteiden varastointitiloja. Tehtaan tuotantokapasiteetti kasvaa noin 600 asunnosta 1000 asuntoon vuodessa. Laajentumisen johdosta yhtiö palkkaa noin 20 uutta työntekijää tuotantoon, suunnitteluun ja työnjohtoon, minkä jälkeen Nivalassa työskentelee lähes 70 henkeä.

Taustalla kasvanut kysyntä

Pohjolan Design-Talon ensimmäinen tehdas valmistui Nivalaan vuonna 2006. Sen jälkeen yhtiö on laajentanut tehtaan toimisto- ja varastotiloja useaan kertaan. Viime marraskuusta lähtien tehdas on työskennellyt kahdessa vuorossa. Lisäksi yhtiö on vastannut kysyntään hankkimalla osan tuotannosta alihankintana.

”Kasvanut kysyntä, valmistukseen tulevat uudet tuotteet ja projektirakentamisen tarpeet edellyttävät investointia omiin tehokkaisiin tuotelinjoihin. Tuotantomme noudattaa katkeamatonta kuivaketjua. Valmistus, raaka-aineet sekä valmiit tuotteet ovat säältä suojassa, joten tarvitsemme tuotantotilojen lisäksi paljon uusia varastointitiloja”, tehtaanjohtaja Ville Vähäsöyrinki toteaa.

”Yrityksen kasvaessa voimakkaasti on tärkeää, että toteutamme luotettavasti ja aikataulun mukaisesti kaikki kohteet, jotka entistä laajempi myyntitiimiemme verkko myy. Keskeisenä toimenpiteenä tämän varmistamiseksi kasvatamme merkittävässä määrin tuotantokapasiteettiamme Nivalassa, jossa meidän on ollut hyvä toimia tähänkin asti”, toimitusjohtaja Jaakko Taivalkoski sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pohjolan Design-Talo lisää tuotantokapasiteettiaan reippaasti”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat