Talotekniikka Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Silotek siirtyy takaisin suomalaisomistukseen

Assemblinin kaksi työntekijää ostaa yhtiöltä Silotek-talotekniikkaelementti -liiketoiminnan.

Silotek, talotekniikkaelementti
Silotek-talotekniikkaelementti. Kuva: Assemblin

Assemblin ehti omistaa Silotekin reilut kaksi vuotta, kun sen pitkäaikaiset työntekijät ja Silotek-elementtitehtaan nykyinen johto Aku Harnio ja Timo Hellman ostivat liiketoimintakaupalla tehtaan ja koko sen toiminnan. Yritys jatkaa toimintaansa marraskuun 30. päivästä alkaen Silotek oy:n nimellä.

Harnio ja Hellman ovat työskennelleet Silotekin parissa jo vuosia.

”Olen vuosia jo miettinyt yrittäjyyttä ja nyt kun mahdollisuus tuli, päätimme Timon kanssa tarttua haasteeseen. Silotekilla on loistava tulevaisuus ja lähdemme kehittämään ja kasvattamaan Silotekin liiketoimintaa innolla,” toteaa Silotekin uusi toimitusjohtaja Aku Harnio.

Silotek-talotekniikkaelementti on Suomessa kehitetty ja sitä voidaan räätälöidä kohdekohtaisesti. Elementtiin voidaan asentaa vesi-, ilmastointi-, viemäri-, sähkö-, kaasu- ja sadevesiputket. Sitä voidaan käyttää sekä uudis- että korjausrakentamisessa.

Kansainvälisen sijoitusyhtiöjätin Tritonin omistama Assemblin sai Silotekin omistukseensa vuonna elokuussa 2015 hollantilaisyhtiö Royal Imtechiltä. Imtech myi Imtech Nordic-talotekniikkayhtiösalkun Tritonille. Salkussa oli Suomessa EMC Talotekniikan aikoinaan kokoama yritysrypäs, johon Silotekin kuului.

 

 

 

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia