Havainnekuva T3-sairaalasta etelästä katsottuna. Granlund on vastannut sairaalan taloteknisestä suunnittelusta. Kuva: TYKS T3-projekti

Granlund yrityskaupoilla Turussa

Talotekniikka-alan sekä kiinteistökonsultoinnin ja -ohjelmistojen asiantuntijakonserni Granlund on ostanut turkulaisen sähkösuunnitteluyrityksen.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Yrityskauppa tehtiin Sähkösuunnittelu Lauri Pyyhtiä oy:n koko osakekannasta.

Sähkösuunnittelu Lauri Pyyhtiä on toiminut vuodesta 1985 Varsinais-Suomessa ja sillä on pitkä kokemus rakennus- ja kiinteistöalasta alueella.

Yrityskauppa laajentaa Granlund Turun sähkötekniseen suunnitteluun liittyvää osaamista. Granlund Turku on toiminut yli kaksi vuotta Turun alueella ja yhteistyössä muiden Granlund-yhtiöiden kanssa vastannut muun muassa Turun T3-sairaalan taloteknisestä suunnittelusta sekä Yli-Maarian koulun allianssihankkeesta.

Granlund Turku  on kasvanut perustamisensa jälkeen nopeasti ja sen liikevaihdon arvioidaan olevan tänä vuonna noin 900 000 euroa. Granlund-konsernin vuoden 2017 liikevaihtoa kertyy noin 70 miljoonaa euroa.

Sähkösuunnittelu Lauri Pyyhtiän henkilökunta siirtyy Granlund Turun työntekijöiksi ja Tomi Pyyhtiä aloittaa taloteknisen osaston suunnittelujohtajana. Pekka Hjelm jatkaa Granlund Turun toimitusjohtajana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Granlund yrityskaupoilla Turussa”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi