Kokeile kuukausi maksutta

Granlund osti enemmistön insinööritoimistosta Rovaniemellä

Granlund Oy on vahvistanut toimintaansa Pohjois-Suomessa hankkimalla osake-enemmistön Insinööritoimisto Äyräväinen Rovaniemi Oy:stä.

Granlund Oy on vahvistanut toimintaansa Pohjois-Suomessa hankkimalla osake-enemmistön Insinööritoimisto Äyräväinen Rovaniemi Oy:stä.

Ostettu insinööritoimisto aloitti toimintansa 2003 ja on erikoistunut lvia-suunnitteluun. Yrityksen toimipaikka sijaitsee Rovaniemellä, jossa työskentelee yhteensä kahdeksan alan asiantuntijaa.

Uusi toimisto on Granlundin pohjoisin. Yrityskaupan tavoitteena on vahvistaa konsernin toimintaa Pohjois-Suomessa ja saavuttaa johtava asema alueen talotekniikkasuunnittelussa ja konsultoinnissa.

”Äyräväinen Rovaniemen vahvat asiakkuudet esimerkiksi sairaalapuolella tarjoavat erinomaiset lähtökohdat”, Granlundin toimitusjohtaja Pekka Metsi kertoo yhteistyön tavoitteista.

Yrityksen nimi muuttuu Granlund Rovaniemi Oy:ksi. Mikko Äyräväinen jatkaa Granlund Rovaniemen osakkaana ja hallituksessa, ja koko henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä. Lokakuun alusta 2016 alkaen yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty Jukka Kärki ja suunnittelujohtajaksi Vesa Huhtala. Kummatkin on myös kutsuttu osakkaiksi yhtiöön.

Kauppa ei vaikuta Helsingissä toimivan Insinööritoimisto Äyräväinen Oy:n toimintaan tai omistukseen millään tavalla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Granlund osti enemmistön insinööritoimistosta Rovaniemellä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat