Kokeile kuukausi maksutta

Jaakko Kivi Kreaten varatoimitusjohtajaksi

Diplomi-insinööri Jaakko Kivi (45) on nimitetty Kreaten väyläyksikön johtajaksi ja Kreaten varatoimitusjohtajaksi.  Hän tulee Lemminkäisestä.

Kivellä on yli 20 vuoden kokemus urakointiliiketoiminnasta sekä projektin että liiketoimintojen johtamisesta ja tukifunktioista niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Lisäksi hän omaa kokemusta myös allianssitoiminnasta.

Väyläyksikön johtajan roolin lisäksi Kivi vastaa yhtiöön perustettavasta teknisestä toimistosta, jossa on yhdistettynä yhtiön toiminnan ja kehittämisen kannalta kriittisiä rooleja kuten tarjouslaskenta, hankinta, suunnittelun ohjaus, tietomallinnus ja kehittäminen.

”Uskon, että Kreatella on erinomaiset edellytykset kasvaa entistäkin merkittävämmäksi toimijaksi Suomen inframarkkinassa ja odotan innolla pääsyä mukaan Kreaten kasvuhenkiseen joukkueeseen”, toteaa Jaakko Kivi yhtiön tiedotteessa.

Kreaten nykyinen väyläyksikön johtaja Petri Uitus jatkaa yhtiön palveluksessa ja siirtyy yhtiön tekniseksi johtajaksi vastaten muun muassa yhtiön tarjouslaskennasta.

Muutokset astuvat voimaan vuoden 2018 alkupuolella.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jaakko Kivi Kreaten varatoimitusjohtajaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat