Kokeile kuukausi maksutta

Kenelle Rakentamisen laatuteko 2017 -palkinto?

Rakentamisen laatuteko 2017-kilpailun finalistit on valittu. Kahdeksan parhaan joukossa mukana on niin työntekijöitä kuin työnjohtajiakin, kuten myös työporukoita. Katso videolta finalistien esittely.

Destia oli mukana Rakentamisen Laatuteko -kilpailun finaalissa viime vuonna.

Voittajan valitsee Eero Heinäluoma, joka on eduskunnan tarkastusvaliokunnan puheenjohtaja. Tarkastusvaliokunta on viime vuosina kiinnittänyt voimakkaasti huomiota muun muassa rakentamisen kosteus- ja homeongelmiin sekä peräänkuuluttanut rakentamiselta parempaa laatua.

Kilpailun voittaja julkistetaan torstaina 16.marraskuuta 2017.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kenelle Rakentamisen laatuteko 2017 -palkinto?”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat