Uutiset Merja Mannila Ei kommentteja

Destia toteuttaa yhteysaluslaiturin Nauvossa

Destia on allekirjoittanut urakkasopimuksen Varsinais-Suomen ELY-keskuksen kanssa yhteysaluslaiturin rakentamisesta Nauvossa.

Tiedotteen mukaan työt hankkeella alkavat viikolla 50, ja laiturin tulee olla toimintakunnossa 20.4.2018 mennessä.

Urakassa rakennetaan uusi betonilaituri vanhan, jo puretun laiturin tilalle. 35 metriä pitkä ja 4,5 metriä leveä laituri rakennetaan puupaaluperusteisen työsillan varaan. Uuden laiturin porapaalutus ja ankkuroinnit toteutetaan myös väliaikaisen työsillan päältä.

”Aikataulu urakassa on kireä. Laituri sijaitsee vierasvenesatamassa Nauvon keskustassa ja on erittäin tärkeää, etteivät työt häiritse alueen turismia. Talvitöissä on aina omat haasteensa, mutta toteutamme työt sovitussa aikataulussa”, Destian työpäällikkö Mauri Ketonen kertoo.

Työt hankkeella aloitetaan satama-altaan ruoppauksella sekä työnaikaisen sillan rakentamisella. Porapaalutus on isossa roolissa urakassa ja paalutukset toteutetaan yhteistyössä vaativaan pohjarakentamiseen erikoistuneen Destia Engineeringin kanssa.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia