Destia on allekirjoittanut urakkasopimuksen Varsinais-Suomen ELY-keskuksen kanssa yhteysaluslaiturin rakentamisesta Nauvossa.

Destia toteuttaa yhteysaluslaiturin Nauvossa

Destia on allekirjoittanut urakkasopimuksen Varsinais-Suomen ELY-keskuksen kanssa yhteysaluslaiturin rakentamisesta Nauvossa.

Kirjoittaja(t) Merja Mannila

Tiedotteen mukaan työt hankkeella alkavat viikolla 50, ja laiturin tulee olla toimintakunnossa 20.4.2018 mennessä.

Urakassa rakennetaan uusi betonilaituri vanhan, jo puretun laiturin tilalle. 35 metriä pitkä ja 4,5 metriä leveä laituri rakennetaan puupaaluperusteisen työsillan varaan. Uuden laiturin porapaalutus ja ankkuroinnit toteutetaan myös väliaikaisen työsillan päältä.

”Aikataulu urakassa on kireä. Laituri sijaitsee vierasvenesatamassa Nauvon keskustassa ja on erittäin tärkeää, etteivät työt häiritse alueen turismia. Talvitöissä on aina omat haasteensa, mutta toteutamme työt sovitussa aikataulussa”, Destian työpäällikkö Mauri Ketonen kertoo.

Työt hankkeella aloitetaan satama-altaan ruoppauksella sekä työnaikaisen sillan rakentamisella. Porapaalutus on isossa roolissa urakassa ja paalutukset toteutetaan yhteistyössä vaativaan pohjarakentamiseen erikoistuneen Destia Engineeringin kanssa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Destia toteuttaa yhteysaluslaiturin Nauvossa”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi