Technopolis investoi 46 miljoonaa uuden kampuksen rakentamiseen Tampereelle

Technopolis on päättänyt 46 miljoonan euron investoinnista uuteen toimistokampukseen Tampereen ydinkeskustassa. Rakennustyöt alkavat arviolta helmikuussa 2018, ja ne saadaan päätökseen arviolta joulukuussa 2019.

Technopolis on päättänyt 46 miljoonan euron investoinnista uuteen toimistokampukseen Tampereen ydinkeskustassa. Rakennustyöt alkavat arviolta helmikuussa 2018, ja ne saadaan päätökseen arviolta joulukuussa 2019.

Uusi Asemakeskuksen kampus nousee erinomaisten kulkuyhteyksien varrelle Tampereen ydinkeskustaan. Kampukseen tulee vuokrattavaa pinta-alaa 13200 neliömetriä. Esivuokrausaste on tällä hetkellä 34 prosenttia. Hankkeeseen kuuluu myös pysäköintihalli, johon tulee noin 120 pysäköintipaikkaa.

Investoinnin alkutuotto on arviolta 6,4 prosenttia ja vakiintunut tuotto 7,9 prosenttia.

Asemakeskuksen kampukselle on tavoitteena saada kultatason Leed-sertifikaatti.

”Uuden kampuksen sijainti on erinomainen, vain noin viiden minuutin kävelymatkan etäisyydellä rautatieasemasta ja kaupungin pääkaduista. Nykyisellä ydinkeskustan kampuksellamme on korkea 95 prosentin vuokrausaste ja uudella Asemakeskuksella 34 prosentin esivuokrausaste. Nämä luvut antavat uskoa projektin onnistumiseen”, Technopoliksen Tampereen toiminnoista vastaava johtaja Henri Rantalainen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Technopolis investoi 46 miljoonaa uuden kampuksen rakentamiseen Tampereelle”

Vastaa