Vt 5 Mikkeli–Juva -hankkeen ensimmäinen urakka Mikkelin ja Nuutilanmäen välillä nytkähtää liikkeelle.  Toteuttaja on valittu.

Liikennevirasto valitsi toteuttajan Vt 5 Mikkeli–Juvan ensimmäiseen urakkaan

Vt 5 Mikkeli–Juva -hankkeen ensimmäinen urakka Mikkelin ja Nuutilanmäen välillä nytkähtää liikkeelle.  Toteuttaja on valittu.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Tiedotteen mukaan urakkasopimus tarjouskilpailun perusteella valitun Destian kanssa allekirjoitettiin maanantaina 29.1.2018.

Työ toteutetaan ST-urakkana. Varsinaiset rakennustyöt alkavat huhtikuun alussa ja urakka valmistuu vuonna 2021.

Urakka-alue alkaa Mikkelin Tuppuralan eritasoliittymästä ja päättyy Tuhkalan risteyksen eteläpuolelle.

Urakkaan kuuluva rakennussuunnittelu alkaa välittömästi. Varsinaiset rakennustyöt alkavat Mikkelin kaupungin ja Juvan kunnan rajalla sijaitsevasta Huuhanahosta, missä sijaitsee pääosa urakan kalliosta.

”Mikkeli–Nuutilanmäki-välistä tulee nelikaistainen, keskikaiteellinen tie, joka sijoittuu pääosin uuteen maastokäytävään. Puunpoistoa alueella on jo tehty talven mittaan ja linja on hahmottumassa maisemaan. Hankkeesta saatavat hyödyt ovat merkittäviä sekä paikallisesti että koko Itä-Suomelle. On hienoa päästä aloittamaan urakka alkuperäisessä aikataulussa”, Liikenneviraston projektipäällikkö Harri Liikanen kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Liikennevirasto valitsi toteuttajan Vt 5 Mikkeli–Juvan ensimmäiseen urakkaan”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi