Jyväskylän poliisiaseman poliisivankila suljettiin maanantaina sisäilmaongelmien vuoksi, kertoo Yle.  Jatkossa poliisi kuljettaa kiinniotetut henkilöt Jyväskylästä Jämsään, Saarijärvelle tai tarvittaessa Tampereelle, Sisä-Suomen poliisin pääpoliisiasemalle.

Yle: Sisäilmaongelmat sulkivat putkan Jyväskylässä

Jyväskylän poliisiaseman poliisivankila suljettiin maanantaina sisäilmaongelmien vuoksi, kertoo Yle.  Jatkossa poliisi kuljettaa kiinniotetut henkilöt Jyväskylästä Jämsään, Saarijärvelle tai tarvittaessa Tampereelle, Sisä-Suomen poliisin pääpoliisiasemalle.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Sisä-Suomen poliisilaitoksen poliisipäällikkö Timo Vuola sanoo, että päätös poliisivankilan sulkemisesta tehtiin pakon edessä.  Sisäilmaongelmista kärsineitä tiloja on tutkittu pitkään ja remontoitu useampaan otteeseen matkan varrella.

”Meillä ei ole tarkkaa tietoa siitä, mikä ongelmia aiheuttaa. Henkilöstö on oireillut tiloissa, ja viime viikolla tietoon tuli kaksi tapausta lisää. Tässä tilanteessa ei muuta voida”, Timo Vuola sanoo.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Yle: Sisäilmaongelmat sulkivat putkan Jyväskylässä”

  1. Tässä jutussa sentään puhutaan henkilöstöstä. Oletan, että kyseessä on henkilökunta, ei kiinniotetut/pidätetyt/vangitus. Eivät jälkimmäiset siellä niin kauaa ole, että oirehtisivat. Mutta muuten aivan naurettavaa touhua. Jo aiemmin altistuneet altistuvat uudestaan kaikissa tiloissa, vaikka tilat olisivat kunnossakin.

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi