Vantaan kaupunginhallitus hyväksyi Puu-Kivistön kilpailun järjestämisen

Vantaan kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 5. helmikuuta, että kaupunki järjestää Puu-Kivistön aloituskortteleille suunnittelu- ja tontinluovutuskilpailun, jossa haetaan toteuttajia kahdelle asuinkorttelille.

Vantaan kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 5. helmikuuta, että kaupunki järjestää Puu-Kivistön aloituskortteleille suunnittelu- ja tontinluovutuskilpailun, jossa haetaan toteuttajia kahdelle asuinkorttelille.

Kilpailualueen kerrosala on yhteensä vähintään 15000 kerrosneliötä. Kilpailualue jakautuu kahteen alueeseen, joiden kummankin kerrosala on vähintään 7500 kerrosneliötä. Kilpailualue on Kivistön keskustassa.

Kilpailuaika on 14.2.­–2.5.2018. Kaupunki myy kilpailualueen tontit kilpailun voittajille.

Kilpailualue on vain osa koko 5,4 hehtaarin laajuista Puu-Kivistön aluetta. Vantaa on valinnut Puu-Kivistön puurakentamisen erityiskohteeksi, jossa tavoitteena on puurakentamisen määrällinen lisääminen ja laadullinen kehittäminen. Vantaa suunnittelee koko Puu-Kivistön alueelle vähintään 50000 kerrosneliömetrin puurakenteista asuinaluetta.

Puu-Kivistön alueen asemakaavoitus on vireillä, ja sinne suunnitellaan asuinrakentamista, päiväkoti, pysäköintilaitos sekä monipuolisia julkisia ulkotiloja.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vantaan kaupunginhallitus hyväksyi Puu-Kivistön kilpailun järjestämisen”

Jätä kommentti