Vantaan kaupunginhallitus hyväksyi Puu-Kivistön kilpailun järjestämisen

Vantaan kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 5. helmikuuta, että kaupunki järjestää Puu-Kivistön aloituskortteleille suunnittelu- ja tontinluovutuskilpailun, jossa haetaan toteuttajia kahdelle asuinkorttelille.

Vantaan kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 5. helmikuuta, että kaupunki järjestää Puu-Kivistön aloituskortteleille suunnittelu- ja tontinluovutuskilpailun, jossa haetaan toteuttajia kahdelle asuinkorttelille.

Kilpailualueen kerrosala on yhteensä vähintään 15000 kerrosneliötä. Kilpailualue jakautuu kahteen alueeseen, joiden kummankin kerrosala on vähintään 7500 kerrosneliötä. Kilpailualue on Kivistön keskustassa.

Kilpailuaika on 14.2.­–2.5.2018. Kaupunki myy kilpailualueen tontit kilpailun voittajille.

Kilpailualue on vain osa koko 5,4 hehtaarin laajuista Puu-Kivistön aluetta. Vantaa on valinnut Puu-Kivistön puurakentamisen erityiskohteeksi, jossa tavoitteena on puurakentamisen määrällinen lisääminen ja laadullinen kehittäminen. Vantaa suunnittelee koko Puu-Kivistön alueelle vähintään 50000 kerrosneliömetrin puurakenteista asuinaluetta.

Puu-Kivistön alueen asemakaavoitus on vireillä, ja sinne suunnitellaan asuinrakentamista, päiväkoti, pysäköintilaitos sekä monipuolisia julkisia ulkotiloja.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vantaan kaupunginhallitus hyväksyi Puu-Kivistön kilpailun järjestämisen”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi