SSR Groupin toimitusjohtaja vaihtui

Rakennuskonserni SSR Groupin konsernijohtajaksi ja uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 17.4. alkaen Jyrki Lautarinne.

Rakennuskonserni SSR Groupin konsernijohtajaksi ja uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 17.4. alkaen Jyrki Lautarinne.

Tiedotteen mukaan Lautarinne jatkaa edelleen myös aiempia tehtäviään konsernin alueyhtiöiden SSR Länsi-Suomen, SSR Lapin ja SSR Pohjanmaan toimitusjohtajana.

Nykyinen konsernijohtaja Arto Kukkonen jatkaa yhtiössä varatoimitusjohtajana vastuualueinaan talous ja hallinto.

Arto Jokinen on nimitetty konsernin varatoimitusjohtajaksi ja alueyhtiö Salpausselän Rakentajat Oy:n toimitusjohtajaksi. Hänen vastuualueenaan on rakennustuotanto ja sen kehittäminen. Uuden nimityksensä ohella Jokinen jatkaa edelleen myös alueyhtiö SSR Uusimaan toimitusjohtajana.

Lautarinne, Kukkonen ja Jokinen muodostavat SSR Groupin johtoryhmän. Lautarinteen vastuulle kuuluvat Länsi- ja Pohjois-Suomen alueet ja Jokinen vastaa Etelä- ja Itä-Suomen liiketoiminnoista. Alueyhtiöt SSR Kaakkois-Suomi, SSR Itä-Suomi ja SSR Infra raportoivat jatkossa Jokiselle.

Uudet nimitykset ovat osa laajempia rakenteellisia muutoksia, joilla pyritään parantamaan SSR Groupin toiminnan tehokkuutta ja tuottavuutta. Taustalla on omistusjärjestely, jossa SSR Groupin omistus siirtyi suomalaiselle sijoittajaryhmälle 13.4.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “SSR Groupin toimitusjohtaja vaihtui”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat