Rakennusyhtiö YIT on saanut päätökseen helmikuussa heti yhdistymisen jälkeen aloittamansa yhteistoimintaneuvottelut. YIT ja Lemminkäinen yhdistyivät helmikuun alussa.

YIT irtisanoo Suomessa korkeintaan 120 henkilöä

Rakennusyhtiö YIT on saanut päätökseen helmikuussa heti yhdistymisen jälkeen aloittamansa yhteistoimintaneuvottelut. YIT ja Lemminkäinen yhdistyivät helmikuun alussa.

Kirjoittaja(t) Startel

YIT:n tiedotteen mukaan päällekkäisyyksistä ja tehostamisesta johtuvia irtisanomisia kohdistuu Suomessa korkeintaan 120 henkilöön. Lisäksi henkilöstövähennyksiä toteutuu saman verran luonnollisena poistumana, eläköitymisinä ja määräaikaisuuksia päättämällä.

Vähennykset Suomessa eivät YIT:n mukaan kohdistu työmailla tuotantotehtävissä työskenteleviin toimihenkilöihin ja työntekijöihin.

Muissa toimintamaissa integraatioon liittyvä organisoituminen vähentää noin 200 henkilöä pääasiassa Venäjällä, YIT tiedottaa.

Skandinaviassa jo ennen yhdistymistä käynnistynyt uudelleen organisointi on alkuvuoden aikana johtanut noin 150 henkilötyövuoden vähenemiseen.

”Uuden YIT:n organisoituminen etenee aikataulun ja suunnitelmien mukaan. Kasvualueillamme työvoiman tarve on lisääntynyt, mikä on vähentänyt irtisanomisten määrää onnistuneiden sisäisten siirtojen myötä”, YIT:n toimitusjohtaja Kari Kauniskangas sanoi tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT irtisanoo Suomessa korkeintaan 120 henkilöä”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi