Yle: Kimolan kanava ei ole saamassa valtiolta lisärahaa – neuvottelut jatkuvat

Kimolan kanavan valtionrahoitus takkuaa.

Kimolan kanavan valtionrahoitus takkuaa.

Ylen mukaan valtiovarainministeriö ei hyväksynyt kanavan lisärahoitusta alustavaan lisäbudjettiesitykseensä. Kimolan kanavan rakentaminen edellyttää valtiolta yli neljän miljoonan euron lisärahaa, koska kanavan arvioitu rakennuskustannus tuplaantui suunnittelussa.

Entisen uittokanavan ottaminen huvivenekäyttöön maksaisi yli 20 miljoonaa euroa. Siitä valtion osuus on kaksi kolmasosaa. Muut rahoittajat ovat Heinola, Kouvola ja Iitti. Kuntakolmikko on myöntänyt lisärahoituksen hankkeelle.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Yle: Kimolan kanava ei ole saamassa valtiolta lisärahaa – neuvottelut jatkuvat”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat